Πάφος FC: Με αυτούς θα ξεκινήσει απόψε ο Κόπιτς

Πάφος FC: Με αυτούς θα ξεκινήσει απόψε ο Κόπιτς

Το όνομα της αντιπάλου της Πάφος FC αποτελεί από μόνο του ένα έξτρα κίνητρο για τους παίκτες του Ζέλικο Κόπιτς, οι οποίοι θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Ομόνοια σήμερα στις 6.00μμ στο Στέλιος Κυριακίδης.

Τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα έχουν βάλει πίεση στους γαλάζιους, που δεν είναι ακόμη στον απόλυτο βαθμό ετοιμότητας, κυρίως λόγω των αργοπορημένων μετεγγραφών.


Παίκτες «κλειδιά» έχασαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και χρειάζονται ακόμη χρόνο για να φτάσουν τους υπόλοιπους. Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά ενόψει του σημερινού αγώνα, ο Ζέλικο Κόπιτς δεν αποκλείεται να προβεί σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ο Βα διεκδικεί με αξιώσεις φανέλα βασικού, καθώς επίσης και ο Καμπράλ, ο οποίος με χθεσινές του δηλώσεις κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών.

«Δεν είναι εύκολες στιγμές, αλλά θέλω να μας στηρίξετε ειδικά στις δύσκολες στιγμές. Εργαζόμαστε σκληρά για να σας δώσουμε αυτό που σας αξίζει. Σας θέλουμε δίπλα μας», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο εξτρέμ της Πάφος FC.

Απ’ εκεί και πέρα, οι Ρούντκο, Αραγιούρι, Λαφράνς και Πανός θεωρούνται σίγουροι για την αμυντική γραμμή, με τον Σιρόκ να έχει τις δικές του πιθανότητες να βρεθεί στο δεξί άκρο της οπισθοφυλακής. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ο Πανός θα μετακινηθεί αριστερά και θα μείνει στον πάγκο ο Φιλιώτης. Οι Πάντσεον, Γουίλιαμς και Μπεσάρα θα είναι στη μεσαία γραμμή και οι Νέμετς και Σακό στην επιθετική γραμμή.

Πηγή: Pafosnet