Πάφος FC: Μόνος στόχος η νίκη με Δόξα

Πάφος FC: Μόνος στόχος η νίκη με Δόξα

Η προετοιμασία της Πάφος FC για τον αγώνα απέναντι στη Δόξα τη Δευτέρα συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και ο προπονητής Λούκα Έλσνερ εφιστά την προσοχή στους παίκτες του για το πόσο σημαντική και δύσκολή είναι η συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Η νίκη στο παιχνίδι της Δευτέρας, όχι μόνο θα δώσει βαθμολογική ανάσα στην ομάδα, αλλά και θα ανεβάσει την ψυχολογία της ομάδας.


Είναι κάτι που το χρειάζεται μετά την τελευταία, βαριά ήττα από τον ΑΠΟΕΛ με 4-0, που έφερε μία μικρή στενοχώρια και προβληματισμό.

Στην τελευταία προπόνηση ο τεχνικός της παφιακής ομάδας έδωσε έμφαση στην τακτική και τον τρόπο ανάπτυξης του παιχνιδιού με το οποίο θα μπορέσει η ομάδα του να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μεγάλο μέρος της προπόνησης έβγαλε και ο Μοστεφά που τραυματίστηκε στον τελευταίο φιλικό αγώνα με την UFA. Νιώθει ακόμα λίγο πόνο από το χτύπημα, αλλά μάλλον προλαβαίνει τον αγώνα.

Εκτός πλάνων λόγω καρτών θα είναι ο Γιάνζα.

Μάλλον ο Πικραμένος θα πάρει τη θέση του Σλοβένου αριστερού μπακ και θα είναι η πρώτη του συμμετοχή για φέτος.

Χθες η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο να δώσει το παρών του στο «Στέλιος Κυριακίδης» και να στηρίξει τις προσπάθειες των παικτών. Εισιτήρια θα πωλούνται στα ταμεία του γηπέδου πριν την έναρξη του αγώνα.

Τα ταμεία και οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 17.30. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 15 ευρώ το κανονικό, 10 ευρώ το μαθητικό. Παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν.

Πηγή: Πολίτης