Πάφος FC: Νίκη με Άρη αλλιώς…

Πάφος FC: Νίκη με Άρη αλλιώς…

Ο Εθνικός Άχνας ψαλίδισε τη διαφορά των έξι βαθμών μόλις στον έναν και η Πάφος FC νιώθει για τα καλά την ανάσα του.

Γι’ αυτό για την ομάδα του Απόστολου Μακρίδη το σημερινό ματς απέναντι στον Άρη κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικό. Θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, να επανέλθει στις επιτυχίες και να επαναφέρει τα χαμόγελα ελπίδας για παραμονή στην Κατηγορία.


Ο Άρης, με το +7 από τη 12η θέση, πάει άνετος στο Παφιακό και χωρίς πίεση θα διεκδικήσει το «διπλό» και ενδεχομένως να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του.

Στην Πάφος FC, παρά την ήττα από τη Δόξα την περασμένη βδομάδα, αισιοδοξούν πως έχουν τις δυνατότητες να επανέλθουν στα νικηφόρα αποτελέσματα. Τις τελευταίες μέρες υπήρξε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κόσμου της Πάφου, με στόχο να δώσει μαζικό «παρών» και να σπρώξει την ομάδα στην επιτυχία.

Η Πάφος FC αναμένεται να παρουσιαστεί κομπλέ. Ο Απόστολος Μακρίδης υπολογίζει και τους Κοδίνα, Δημοσθένους, Άλμπα και Ματούκου, που για διάφορους λόγους απουσίασαν στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Δόξα, ενώ έτοιμοι είναι οι Κχμαλάτζε και Ιωάννου, οι οποίοι είχαν αποχωρήσει με πρόβλημα τραυματισμού.

Πηγή: SentraGoal