Πάφος FC: Πάει Τσίρειο για να αποδείξει πως δεν ήταν… πυροτέχνημα!

Πάφος FC: Πάει Τσίρειο για να αποδείξει πως δεν ήταν… πυροτέχνημα!

Η επιβλητική «τεσσάρα» επί του ΑΠΟΕΛ στον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος άνοιξε την όρεξη στην Πάφος FC. Όπως έχουν πει πολλάκις οι άνθρωποι της παφιακής ομάδας, φέτος τα πράγματα θα είναι αλλιώς.

Ο πήχης έχει μπει πολύ πιο ψηλά. Ο στόχος της συμμετοχής σε ευρωπαϊκή διοργάνωση είναι κάτι περισσότερο από ξεκάθαρος. Η εξαιρετική εμφάνιση της 1ης αγωνιστικής κόντρα στους γαλαζοκίτρινους ανέδειξε με τον πλέον καλύτερο τρόπο την ποιότητα που υπάρχει στο ρόστερ των Παφιτών. Το ζητούμενο για την ομάδα του Ντάρκο Μίλανιτς είναι η διάρκεια και η συνέχεια στις καλές εμφανίσεις.


Αρχής γενομένης από σήμερα το βράδυ (20:00), όταν η Πάφος FC θα φιλοξενηθεί στο Τσίρειο από την ΑΕΛ, σε μια έδρα που τα τελευταία χρόνια δεν της… πάει. Τρεις σερί ήττες μετρά η παφιακή ομάδα απέναντι στους γαλαζοκίτρινους στο γήπεδο της Λεμεσού και μάλιστα χωρίς να καταφέρει να σκοράρει.

Τελευταία φορά που κατάφερε να «αποδράσει» με βαθμό ή βαθμούς στη σακούλα ήταν τον Νοέμβριο του 2017, όταν με γκολ του Γεράσιμου Φυλακτού στην εκπνοή επικράτησε με 1-0.

Με εμφάνιση ανάλογη αυτή της πρεμιέρας και κόντρα στη λεμεσιανή ομάδα, η οποία βέβαια θα συνοδεύεται με θετικό αποτέλεσμα, η Πάφος FC θα φωνάξει ξανά «παρούσα» στη μάχη της διάκρισης. Με δεδομένη άλλωστε την αξία των αντιπάλων στους δύο πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος, ένα ενδεχόμενο δύο στα δύο θα στείλει ηχηρό μήνυμα προς τους ανταγωνιστές της.

Οι Μπρούνο Λέιτε και Ντένι Χότσκο είναι οι μοναδικοί στους οποίους δεν υπολογίζει ο Σλοβένος τεχνικός. Αντιθέτως, ο Μίλανιτς τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση αφού οι Πάντσεον, Φουρ και Μπεριγκό παρουσιάζονται έτοιμοι και ικανοί να διεκδικήσουν θέση στο αρχικό σχήμα. Διαθέσιμος είναι και ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ, εκ των τελευταίων αποκτημάτων της ομάδας, Αΐλτον.

Πηγή: Φιλελεύθερος