Πάφος FC: Ρισκάρει με 35χρονο προπονητή – Την Τετάρτη η παρουσίαση

Πάφος FC: Ρισκάρει με 35χρονο προπονητή – Την Τετάρτη η παρουσίαση

Μετά από αρκετή καθυστέρηση η διοίκηση της Πάφος FC ανακοίνωσε την Παρασκευή (30/6) τον προπονητή της ομάδας, ο οποίος είναι τελικά ο Σλοβένος Λούκα Έλσνερ.

Πρόκειται για ένα νεαρό τεχνικό, μόλις 35 ετών, ο οποίος όμως έχει προλάβει ήδη να κοουτσάρει δύο ομάδες της πατρίδας του. Από το 2013 μέχρι το 2016 ήταν στον πάγκο της Ντομζάλε, στην οποία υπήρξε και ποδοσφαιριστής για οκτώ χρόνια, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο εργάστηκε στην Ολύμπια Λιουμπλιάνα.


Η επίσημη παρουσίαση του κ. Έλσνερ θα πραγματοποιηθεί σε δημοσιογραφική διάσκεψη την Τετάρτη 5 Ιουλίου και ώρα 1 μμ στο Οίκημα του Σωματείου.

Η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση της ΠΑΦΟΣ F.C ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον κ. Luka Elsner.

Ο κ. Elsner θα είναι ο προπονητής της ομάδας μας για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, με την ομάδα μας να διατηρεί το δικαίωμα ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο.

Ο κ. Elsner είναι Σλοβένος προπονητής, κάτοχος του διπλώματος UEFA Pro και είναι απόφοιτος με μεταπτυχιακό τίτλο στον τομέα Sport Training στο Nice Sofia Antipolis University της Γαλλίας. Είναι 35 ετών (02/08/1982) και είναι ο νεαρότερος προπονητής που έχει εργαστεί στο Σλοβενικό ποδόσφαιρο και ένας από τους νεαρότερους στην Ευρώπη. Έχει εργαστεί με επιτυχία στις ομάδες Domzale και N.K Olimpija (Ljubljana).

Ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής έχει λάβει μέρος σε περισσότερες από 300 αναμετρήσεις σε διάφορα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και στις Εθνικές ομάδες της Σλοβενίας.

Καλωσορίζουμε τον κ. Luka Elsner στην οικογένεια της Πάφου και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.

Η επίσημη παρουσίαση του κ.Elsner θα πραγματοποιηθεί σε δημοσιογραφική διάσκεψη την Τετάρτη 5 Ιουλίου και ώρα 1 μμ στο Οίκημα του Σωματείου μας. (Pafos House)».

Πηγή: SportPafos