Πάφος FC: Συνεχίζει ο Κάιζερ

Πάφος FC: Συνεχίζει ο Κάιζερ

Η ομάδα μας θα ήθελε να ευχαριστήσει το Minthis Hills και την εταιρία PAFILIA που για μία ακόμη χρονιά μας φιλοξένησε στον πολύ όμορφο χώρο τους για το Gala Dinner. Επίσης ευχαριστούμε όλους τους πιστούς μας φίλους, που μας τίμησαν με την παρουσία τους και αυτή την φορά.

Σε μια άλλη εξέλιξη όσο αφορά το διοικητικό κομμάτι, η διοικούσα επιτροπή έπειτα από πολλές προσπάθειες εξεύρεσης ανθρώπων που ενδιαφέρονται να αναλάβουν την ηγεσία της ομάδας δεν κατάφερε να εκπληρώσει το στόχο της. Οι προσπάθειές της στράφηκαν πίσω στην παλιά ηγεσία και ασκώντας έντονες πιέσεις προς τον πρόεδρο Χριστάκη Καιζερ κατάφερε να τον μεταπείσει να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του τουλάχιστον μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου με γνώμονα πάντα τα καλώς νοούμενα συμφέροντα του Σωματείου. Ο πρόεδρος με το Δ.Σ του αλλά και όλα τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας μας που δεν είναι άλλος από την επάνοδο στην Α’ κατηγορία.


Την δεδομένη στιγμή θεωρούμε ότι η παρουσία του Χριστάκη Καιζερ και των υπολοίπων μελών του Δ.Σ θεωρείται περισσότερο από επιβεβλημένη και χαιρετίζουμε την απόφαση αυτή.