Πάφος FC: Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα! – Τεράστια νίκη απέναντι στην Ομόνοια!

Πάφος FC: Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα! – Τεράστια νίκη απέναντι στην Ομόνοια!

Σπουδαία νίκη για την Πάφο αφού επικράτησε με 1-0 της Ομόνοιας στο «Στέλιος Κυριακίδης». Ο Νέμετς σκόραρε από την άσπρη βούλα για την ομάδα της Πάφου ενώ σε μεγάλη μέρα βρέθηκε ο Μολ. Το συγκρότημα του Ζέλικο Κόπιτς πέτυχε νίκη «χρυσάφι» στην προσπάθεια που κάνει να ξεκολλήσει από τις χαμηλές θέσεις στην βαθμολογία. Απογοήτευση επικρατεί στην Ομόνοια αφού το αποτέλεσμα θεωρείται «πισωγύρισμα» στην μάχη που κάνει για έξοδο στην Ευρώπη.

Στο πρώτο μέρος η Πάφος ευτύχησε να μπει πολύ νωρίς μπροστά στο σκορ. Μόλις στο 3ο λεπτό ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι μετά από ανατροπή του Ράσιτς από τον Βύντρα, με τον Νέμετς να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα από την άσπρη βούλα. Στην συνέχεια η Ομόνοια ανέβασε ρυθμούς, προσπάθησε να απειλήσει σε κάποιες περιπτώσεις κυρίως με τον Κολοβό, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Γιάννης Αναστασίου δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος με την ομάδα του και μόλις στο 27ο λεπτό προχώρησε σε αλλαγή αντικαθιστώντας τον Κατελάρη με τον Λόε.


Στην επανάληψη η Ομόνοια μπήκε δυνατά στο παιγνίδι με σκοπό να πετύχει ένα γρήγορο γκολ. Στο 53ο λεπτό οι «πράσινοι» απώλεσαν μεγάλη ευκαιρία για να φέρουν το ματς στα ίσα, αφού ο Μολ απομάκρυνε με υπερένταση το πλασέ του Μαυρία. Στο 80ο λεπτό ο Γκόμεθ έκανε το δυνατό σουτ, ωστόσο ο Μολ απομάκρυνε με υπερένταση. Στο 86ο λεπτό οι «πράσινοι» απώλεσαν νέα ευκαιρία με τον Κολοβό να κάνει το φαλτσαριστό σουτ, ωστόσο ο Μολ απομάκρυνε για ακόμα μια φορά σε κόρνερ. Απ εκεί και πέρα δεν άλλαξε κάτι στο παιγνίδι με την Πάφο να πανηγυρίζει τους τρεις βαθμούς.

Πηγή: Protathlima.com