Πάφος2017: Διευρύνονται οι συνεργασίες…

Πάφος2017: Διευρύνονται οι συνεργασίες…

Στο πλαίσιο των επαφών με οργανωμένα σύνολα και φορείς, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Οργανισμού είχε πρόσφατα συνάντηση με το Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Μοτοσυκλετών Harley Davidson Πάφου,


με τον οποίο συζήτησε, μεταξύ άλλων, τη «ζωντανή» συμμετοχή μελών του Συνδέσμου στην πρωτοποριακή Θεατρική παράσταση «Το μπουφάν της Harley”, που θα ανεβάσει ο ΘΟΚ σε συνεργασία με το Pafos2017, στους εξωτερικούς χώρους της Οικίας Επάρχου, στις 24 του προσεχούς Μαΐου.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Pafos2017 είχε επίσης συνάντηση με το Δ.Σ. της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Πάφου, με το οποίο συζήτησε τρόπους για καλύτερη και στενότερη συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων.

Συναντήθηκε ακόμη με τον Διευθυντή του διεθνούς φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων «Όψεις του Κόσμου» Γιώργο Τσαγγάρη, με τον οποίο αντάλλαξε απόψεις για μια δημιουργική συνεργασία των δύο πλευρών. Το Φεστιβάλ αυτό αποτελεί ένα καταξιωμένο θεσμό, ο οποίος μεταφέρεται από τον Ιούλιο 2014 στην Μεσαιωνική Αγρέπαυλη των Κουκλιών και, στο πλαίσιο αυτό, συζητείται η στρατηγική συνεργασία με το Pafos2017.

Εξάλλου, αντιπροσωπεία του Οργανισμού συναντήθηκε πρόσφατα με τον Πρέσβη του Βελγίου στην Κύπρο Alphonce Creusen. Η επίσκεψη έγινε με πρωτοβουλία του Βέλγου Πρέσβη κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Πάφο.