Πάφος2017: Δύο συναυλίες που δεν πρέπει να χάσεις!

Πάφος2017: Δύο συναυλίες που δεν πρέπει να χάσεις!

Συναυλίες και μουσικές δράσεις από όλο τον κόσμο, ταξιδεύουν φέτος σε ανοικτούς χώρους σε ολόκληρη την Πάφο, στο πλαίσιο του προγράμματος «Η Σκηνή που Ταξιδεύει», με την υποστήριξη της CYTAMOBILE VODAFONE. Η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης παρουσιάζει αυτό το καλοκαίρι, δύο διεθνούς φήμης τραγουδίστριες, τη Luz Casal και τη Misia, σε δυο ξεχωριστές συναυλίες στο Αρχαίο Ωδείο και την Πλατεία Κάστρου.

H Luz Casal, μια από τις πιο διάσημες ερμηνεύτριες της ισπανικής μουσικής σκηνής, με δεκάδες άλμπουμ και εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων στο ενεργητικό της, αποτελεί ένα λαμπερό αστέρι στο μουσικό στερέωμα. Η καταξιωμένη τραγουδίστρια διαδίδει με επιτυχία τη μουσική της παράδοση σε όλο τον κόσμο, κερδίζοντας βραβεία και διακρίσεις όπως το περίφημο ¨Βραβείο Goya¨. Έχει συνεργαστεί με πολλούς σημαντικούς καλλιτέχνες, ενώ πειραματίζεται συνεχώς με νέα είδη.


Η μούσα του Πέδρο Αλμοδοβάρ όπως την αποκαλούν πολλοί, με την παγκόσμια αναγνωρισιμότητά της, έχει χιλιάδες θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Η δυναμική παρουσία της, το πάθος, η εκφραστικότητα, η ένταση και η μελωδικότητα της φωνής της, δίνουν την εγγύηση για ένα πρόγραμμα από τα βάθη της ψυχής της. Τα τραγούδια της υμνούν κυρίως, τη ζωή και τον έρωτα συνοδευόμενα από ορχήστρα σπουδαίων σολίστ, υπόσχονται μια μαγευτική βραδιά στην Πλατεία Κάστρου, το Σάββατο 29 Ιουλίου 2017.

Στις 19 Αυγούστου 2017, καλοσωρίζουμε στο Αρχαίο Ωδείο της Πάφου τη γνωστή ερμηνεύτρια των fado, Misia. Την έχουν αποκαλέσει ιέρεια του Fado, διάδοχο της Amalia Rodrigues, και diva της Πορτογαλίας, ωστόσο εκείνη εντυπωσιάζει με την απλότητα και την αμεσότητά της. Η Misia συνέδεσε το όνομά της με τη δημιουργική ανανέωση του είδους των fados και έχει εμφανιστεί στις σημαντικότερες σκηνές του κόσμου, όπως είναι η Φιλαρμονική του Βερολίνου, το Φεστιβάλ της Αβινιόν, το Εθνικό Θέατρο Σάο Κάρλος στη Λισαβόνα, το Théâtre du Châtelet στο Παρίσι, το Town Hall στη Νέα Υόρκη, το Queen Elizabeth Hall στο Λονδίνο και το θέατρο Cocoon στο Τόκιο. Στη Γαλλία, έλαβε το μετάλλιο «Médaille de vermeil», τη μεγαλύτερη τιμητική διάκριση της πόλης του Παρισιού, και αποτελεί Αξιωματούχο του Τάγματος των Γραμμάτων και των Τεχνών της γαλλικής δημοκρατίας.

Πληροφορίες:

Promo video «H Σκηνή που Ταξιδεύει»

Promo video Luz Casal

  • LUZ CASAL
    29 Ιουλίου 2017, Πλατεία Κάστρου, 20:30
    Εισιτήρια: 20 & 30 ΕΥΡΩ
    Αγορά εισιτηρίων: www.soldouttickets.com.cy / So Easy Περίπτερα σε όλη την Κύπρο, Περίπτερο Time Out
  • MISIA
    19 Αυγούστου 2017, Αρχαίο Ωδείο Πάφου , 20:30
    Εισιτήρια: 15 & 20 ΕΥΡΩ
    Αγορά εισιτηρίων: www.soldouttickets.com.cy / So Easy Περίπτερα σε όλη την Κύπρο, Περίπτερο Time Out