Πάφος2017: Θες να συμμετάσχεις στην μεγάλη γιορτή της ΠΠΕ – Να η ευκαιρία!

Πάφος2017: Θες να συμμετάσχεις στην μεγάλη γιορτή της ΠΠΕ – Να η ευκαιρία!

Ο Οργανισμός Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης Πάφος2017 και ο εταίρος του Walk the Plank (βρετανική ομάδα ειδικών στις υπαίθριες τέχνες) αναζητούν:

  1. Μια Κύπρια ηθοποιό / καλλιτέχνη voicer over
  2. θεατρικές ομάδες και φοιτητές κολλεγίων / πανεπιστημίων
  3. για σχολεία και κοινωνικές ομάδες
  4. 20 επαγγελματίες / ημιεπαγγελματίες χορευτές
  5. Έναν Κύπριο ηθοποιό

για την προγραμματισμένη παραγωγή «Αέναα Ταξίδια», μια υπαίθρια θεατρική παράσταση ευρείας κλίμακας που θα παρουσιαστεί την 1η Ιουλίου 2017 στην περιοχή του Κάστρου και του Λιμανιού της Πάφου, στα πλαίσια του προγράμματος της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης Πάφος2017.


Στη μακραίωνη ιστορία της, η Πάφος έχει προσελκύσει μια πληθώρα από διαφορετικούς ταξιδιώτες. Πολλοί ήταν περαστικοί, ενώ άλλοι υπέκυψαν στη γοητεία της Αφροδίτης, που αναδύθηκε από τους απαλούς αφρούς της θάλασσάς της, κι έμειναν εδώ. Όπως και πολλά άλλα μεσογειακά νησιά, υπήρξε καταφύγιο, χώρος αφήγησης και στρατηγικό σημείο. Τόπος σύνδεσης και έντασης ταυτόχρονα… από τον ελληνικό πολιτισμό μέχρι την οθωμανική αυτοκρατορία, μεταξύ Ευρώπης και Μέσης Ανατολής, μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας.

Το Κάστρο διαδραματίζει κυρίαρχο ρόλο, αναδεικνύοντας τις ιστορίες τριών ταξιδιωτών από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα, μέσα από προβολές και ψηλής ποιότητας ψηφιακά κινούμενα σχέδια και χαρτογράφηση. Τα πιο πάνω στοιχεία συνοδεύονται από δραματικές κορυφώσεις που περιλαμβάνουν ποιητική αφήγηση και τραγούδι, στα αγγλικά και στα ελληνικά, μαζική χορογραφία, παράσταση υπό μορφή πομπής, ακροβατικά, θέαμα με νερά, δυναμικό σχεδιασμό φωτισμού και ήχου, υπό τη συνοδεία πρωτότυπης μουσικής σύνθεσης και εκπληκτικών ειδικών εφφέ, καθώς και φινάλε με πυροτεχνήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο 26932017 ή ηλεκτρονικά στην σελίδα www.pafos2017.eu >Ανοικτές Προσκλήσεις