Πάφος2017: Το Σάββατο το βράδυ θα είμαστε ΟΛΟΙ στην πλατεία Δημαρχείου!

Πάφος2017: Το Σάββατο το βράδυ θα είμαστε ΟΛΟΙ στην πλατεία Δημαρχείου!

Με ένα πρόγραμμα 150 και πλέον έργων και 300 δράσεων το Ανοικτό Εργοστάσιο Πολιτισμού, του ΠΑΦΟΣ 2017, φιλοξένησε εκατοντάδες καταξιωμένους καλλιτέχνες από δεκάδες χώρες μεταξύ των οποίων ξεχώρισαν η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Ούτε Λέμπερ, η Άλκηστης Πρωτοψάλτη, οι διεθνούς φήμης Ιάπωνες τυμπανιστές Γιαμάτο, η Λουζ Καζάλ ο Γκόραν Μπρέκοβιτς και βεβαίως η σπουδαία Φιλαρμονική του Βερολίνου.

Με σύνθημα “Συνδέοντας Ηπείρους – Γεφυρώνοντας Πολιτισμούς” πέτυχε το στόχο του και ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη για την Πάφο και για την Κύπρο.


Θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις ζωγραφικής, και φωτογραφίας, θερινό σινεμά και δημιουργίες σε ανοικτούς χώρους και τόσα πολλά που δεν έζησε όχι μονό η Πάφος αλλά η Κύπρος ολόκληρη εδώ και δεκαετίες.

Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ΠΑΦΟΣ 2017 είναι ότι κατάφερε να ενεργοποιήσει μια ολόκληρη κοινωνία, μια ολόκληρη πόλη και αρκετές εκατοντάδες που έδωσαν ψυχή στο θεσμό.

Όλα τα ωραία όμως έχουν και ένα τέλος. Το μεγάλο αυτό ταξίδι ολοκληρώνεται φαντασμαγορικά, έτσι ακριβώς όπως ξεκίνησε το Σάββατο με την εκδήλωση «ΠΑΦΟΣ: Όλα για αυτή την πόλη!».

Το Σάββατο λοιπόν στις 19:00 το ΠΑΦΟΣ 2017 μας περιμένει στην πλατεία Δημαρχείου για την τελευταία παράσταση.