Πέντε μολότοφ κατά αυτοκινήτου φαρμακοποιού

Πέντε μολότοφ κατά αυτοκινήτου φαρμακοποιού

Πέντε βόμβες μολότοφ έριξε άγνωστο μέχρι στιγμής άτομο σε αυτοκίνητο φαρμακοποιού, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές σε αυτό. Η Αστυνομία αναζητεί συγκεκριμένο 20χρονο άντρα ως ύποπτο για την ενέργεια, μετά από κατάθεση του φαρμακοποιού ότι χθες αρνήθηκε να παραχωρήσει άνευ συνταγής γιατρού υποκατάστατο ναρκωτικής ουσίας σε συγκεκριμένο άτομο, το οποίο έφυγε από το φαρμακείο απειλώντας τον.

Οι μολότοφ ρίχθηκαν εναντίον του οχήματος του φαρμακοποιού ενωρίς το πρωί. Το διπλοκάμπινο όχημα ήταν σταθμευμένο έξω από το φαρμακείο στο κέντρο της Πάφου και ο δράστης έριξε τις πέντε μολότοφ στην καρότσα. Αυτές εξερράγησαν και προκάλεσαν εκτενείς ζημιές στο όχημα.


Στο μέρος έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη και η Πυροσβεστική Υπηρεσία που κατάσβεσε τη φωτιά. Κατά τις έρευνες που ακολούθησαν, η Αστυνομία συνέλεξε από τη σκηνή του εμπρησμού τα υπολείμματα των φιαλών και άλλα τεκμήρια.

Σε κατάθεση του ο φαρμακοποιός κατονόμασε τον 20χρονο που αναζητείται ως το πρόσωπο που χθες τον επισκέφθηκε ζητώντας υποκατάστατο ναρκωτικού άνευ συνταγής γιατρού και που στη συνέχεια δέχθηκε απειλές από αυτό το άτομο όταν αρνήθηκε να του χορηγήσει την ουσία που ζητούσε.. Η Αστυνομία εξασφάλισε ένταλμα σύλληψης εναντίον του 20χρονου ο οποίος καταζητείται.

Πηγή: Φιλελεύθερος