Παγκόσμιος  διαγωνισμός Πόκερ στην Πάφο

Παγκόσμιος διαγωνισμός Πόκερ στην Πάφο

Την ικανοποίηση του εξέφρασε και επίσημα μέσω διάσκεψης τύπου ο δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας


για την διοργάνωση ενός παγκόσμιου τουρνουά Πόκερ στην Πάφο τον ερχόμενο Απρίλιο με πολλές προσωπικότητες και με ένα ιδιαίτερο τρόπο διεξαγωγής δίδοντας μεγάλη προβολή στην Πάφο. Ο κ Βέργας ανέφερε πως για πρώτη φορά διεξάγεται στην Κύπρο παγκόσμιο τουρνουά Πόκερ ενώ στον διαγωνισμό συνέχισε « θα συμμετέχουν παίκτες από όλο τον κόσμο κυρίως από την Ευρώπη» .

Ο δήμαρχος Πάφου ανακοίνωσε επίσης πως θα φιλοξενηθούν προσωπικότητες που έχουν σχέση με το έξυπνο παιχνίδι του Πόκερ . Για την διοργάνωση αυτού του διαγωνισμού Πόκερ πρόσθεσε υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από πολύ κόσμο. Ευχήθηκε τέλος όπως το παγκόσμιο τουρνουά Πόκερ σημειώσει επιτυχία ώστε να καθιερωθεί ως θεσμός κάθε χρόνο.

 

Τις προσπάθειες της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πόκερ και του Παγκύπριου Συνδέσμου Πόκερ για τον πιο πάνω διαγωνισμό στηρίζει έμπρακτα και η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου.

 

Στην διάσκεψη εκτός από τον Δήμαρχο Πάφου, και τον διευθυντή της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου Νάσο Χατζηγεωργίου παρέστησαν ο κος Patrick Nally από την Διεθνή Ομοσπονδία Πόκερ,  ο κος Dmitry Lesnoy, Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Πόκερ και ο κος Chris Panayiotou Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Πόκερ.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/