Παγκύπρια διαφημιστική εκστρατεία για προώθηση της Καλοκαιρινής Πάφου

Παγκύπρια διαφημιστική εκστρατεία για προώθηση της Καλοκαιρινής Πάφου

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου συνεχίζοντας τις προσπάθειες προώθησης της επαρχίας ως τουριστικός τουρισμός, αρχίζει αυτή την περίοδο παγκύπρια διαφημιστική εκστρατεία για προώθηση της Καλοκαιρινής Πάφου στην Kυπριακή αγορά, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.


Η οργανωμένη και συντονισμένη παγκύπρια διαφημιστική εκστρατεία προσέλκυσης εσωτερικού τουρισμού για το καλοκαίρι του 2013 αρχίζει επίσημα στις 20.06.2013 και θα συνεχιστεί μέχρι και τις 8.08.2013.

Ως άμεσο στόχο, προστίθεται στην ανακοίνωση, έχει την ενδυνάμωση αλλά και υποστήριξη των ενεργειών που γίνονται από όλους τους εμπλεκόμενους στην προσπάθεια για συνέχιση της Πάφου να βρίσκεται στις πρώτες προτιμήσεις των κατοίκων της Κύπρου για εσωτερικό τουρισμό.

Ως καινοτομία φέτος περιλαμβάνεται, η επιπρόσθετη ενέργεια διεκπεραίωσης ραδιοφωνικών διαγωνισμών/κληρώσεων σε συνεργασία με ξενοδόχους της περιοχής οι οποίοι πρoσφέρουν δώρα(δωρεάν διαμονή, κ.α ) για τους διαγωνισμούς και κληρώσεις.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα ξενοδοχεία της επαρχίας Πάφου προσφέρουν και φέτος ελκυστικές τιμές, οι εστιάτορες και οι άλλοι επαγγελματίες του τουρισμού είναι πανέτοιμοι να υποδεχθούν τους επισκέπτες και να τους παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και φιλοξενία.

Η εταιρεία τουρισμού της Πάφου και οι εμπλεκόμενοι φορείς καλούν τους κατοίκους της Κύπρου να ζήσουν στην Πάφο μαγευτικές στιγμές, να χαρούν τις πεντακάθαρες θάλασσες, τις βραβευμένες ακτές, και το πανέμορφο φυσικό τοπίο σε κάθε φιλόξενη γωνιά της επαρχίας Πάφου, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/