Πακέτα και κουπόνια από Ερυθρό Σταυρό και Εθελοντές στην Πάφο

Πακέτα και κουπόνια από Ερυθρό Σταυρό και Εθελοντές στην Πάφο

Τετρακόσια δέκα πασχαλινά πακέτα και κουπόνια αγάπης προσφέρει αυτό το Πάσχα ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός Κλάδος Πάφου.

Τη Μεγάλη Τετάρτη αντιπροσωπεία της αστυνομικής δύναμης Πάφου επισκέφτηκε το γραφείο του Ερυθρού Σταυρού – Κλάδος Πάφου στην Πάφο και παρέδωσε στην πρόεδρο του Μαρία Κορακίδου τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που συγκέντρωσαν μέλη της δύναμης.


Η κ. Κορακίδου σημείωσε πως για ακόμα μια φορά η Αστυνομία Πάφου αποδεικνύει έμπρακτα το κοινωνικό της πρόσωπο και την κοινωνική της ευαισθησία. Επεσήμανε, επίσης πως ο Κλάδος Πάφου του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού καλεί τον κόσμο να γίνει μέλος και να συμβάλει στον ανθρωπιστικό σκοπό της οργάνωσης.

«Στόχος μας είναι κανένας συνάνθρωπος μας να μην μείνει χωρίς τα αναγκαία αγαθά τη γιορτινή περίοδο», τόνισε. Πρόσθεσε τέλος πως πρωταρχικό μέλημα του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού είναι η πρόληψη και η ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου χωρίς οποιαδήποτε διάκριση.

Σημειώνεται πως ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός Κλάδος Πάφου στηρίζει τετρακόσιες οικογένειες.

Το ΕΣΣΕΠ στηρίζει 120 οικογένειες

Φορείς, οργανισμοί, εταιρείες αλλά και μεμονωμένα άτομα προσφέρουν στήριξη και πακέτα αγάπης ενόψει των εορτών του Πάσχα, σύμφωνα με τη Διοικητική Λειτουργό του ΕΣΣΕΠ Ανθή Λεωνίδου Στρόπου.

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ η κ. Λεωνίδου σημείωσε πως το Επαρχιακό Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού Πάφου στηρίζει κατά τις εορτές του Πάσχα, φέτος, 120 οικογένειες.

Η κ. Λεωνίδου ανέφερε πως η στήριξη γίνεται όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος με δωροκουπόνια για τρόφιμα, με τρόφιμα, με προϊόντα που προσφέρουν οι εταιρείες, ενώ καθοριστική πρόσθεσε είναι και η συμβολή της ετήσιας χορηγίας του Πετριδείου Ιδρύματος, προς το σκοπό αυτό.

Δυστυχώς, πρόσθεσε, δεν τους έφεραν λαμπάδες και φλαούνες για να προσφέρουν στις οικογένειες που στηρίζει το ΕΣΣΕΠ.

Επιπρόσθετα η κ. Λεωνίδου εκτίμησε πως ο κόσμος ευαισθητοποιείται περισσότερο τα Χριστούγεννα λόγω και του 13ου μισθού που λαμβάνουν.

Τέλος ανέφερε πως όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπο μας, λέγοντας πως το σύνθημα τους είναι «έχε στην καρδιά σου αγάπη, βοήθησε μια οικογένεια που έχει ανάγκη».

Πηγή: Alphanews