Παράσταση Φλαμένκο στο Αρχαίο Ωδείο Πάφου

Παράσταση Φλαμένκο στο Αρχαίο Ωδείο Πάφου

Η δυσπραγία που βιώνουν πολλοί συμπολίτες μας από την οικονομική κρίση ώθησε την Τασούλα Βλαδιμήρου και τη Γιάννα Τσαγκαρίδου να κινητοποιηθούν ως εθελόντριες (Μέλη Σώματος Εθελοντών του Ε.Σ.Σ.Ε. Πάφου) και να διοργανώσουν μια παράσταση φλαμένκο, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τη στήριξη και ανακούφιση άπορων οικογενειών της Πάφου που είναι εγγεγραμμένες στο Μητρώο του Ε.Σ.Σ.Ε.Π., υπό την αιγίδα του οποίου τελεί η εκδήλωση, με κύριο ομιλητή τον έντιμο Υπουργό Παιδείας & Πολιτισμού.


Στην παράσταση θα συμμετάσχουν γνωστοί Κύπριοι χορευτές του είδους, οι οποίοι συμμετάσχουν αφιλοκερδώς, ενώ έχουν προσκληθεί και θα λάβουν μέρος επίσης διεθνούς φήμης καλλιτέχνες από Σεβίλλη και Αθήνα. (όλες οι σχετικές πληροφορίες βρίσκονται στη σελίδα του event στο facebook: flamenco De Sur a Sur).

Η παράσταση, εκτός από το φιλανθρωπικό της χαρακτήρα, έχει και μεγάλη πολιτιστική σημασία για την πόλη της Πάφου. Γι΄ αυτό, ας δώσουμε όλοι το παρόν μας στις 30/8 στο Αρχαίο Ωδείο Πάφου, για να απολαύσουμε ένα φαντασμαγορικό θέαμα, που πρώτη φορά γίνεται στην Πάφο!!

Όλοι μαζί για τον συνάνθρωπο μας, όλοι μαζί για τον τόπο μας!