Παραδείγματα προς μίμηση οι μαθητές του Grammar School

Παραδείγματα προς μίμηση οι μαθητές του Grammar School

Μεγάλη ποσότητα τροφίμων από τους μαθητές της δευτέρας τάξης του The Grammar School της Λεμεσού στην Λέσχη Αλληλεγγύη Πάφου


Το ανθρώπινο πρόσωπο τους έδειξαν σήμερα οι μαθητές της δευτέρας τάξης του ιδιωτικού σχολείου The Grammar School της Λεμεσού οι οποίοι ήρθαν με λεωφορείο στο οίκημα της Λέσχης Εθελοντών Αλληλεγγύη στην Πάφο και προσέφεραν ποσότητα τροφίμων προς ενίσχυση και στήριξη των άπορων οικογενειών της επαρχίας Πάφου.

Τόσο ο πρόεδρος της Λέσχης Εθελοντών Αλληλεγγύη Γιώργος Σοφοκλέους όσο και η αντιπρόεδρος Παυλίνα Μενελάου – Πάτσαλου ευχαρίστησαν θερμά το ιδιωτικό σχολείο της Λεμεσού και την δασκάλα των μαθητών της δευτέρας τάξης Αλεξάνδρα Μιχαηλίδου για την ανταπόκριση τους στις εκκλήσεις της Λέσχης Εθελοντών Αλληλεγγύη.

Ο κ Σοφοκλέους ανέφερε πως « ένα μεγάλο μπράβο αξίζει σ΄ αυτούς τους μικρούς καθώς είναι παραδείγματα προς μίμηση για μικρούς και μεγάλους». Σύμφωνα με τον κ Σοφοκλέους η Λέσχη Εθελοντών Αλληλεγγύη συνεχίζει την δράση της με στόχο την ευαισθητοποίηση και δραστηριοποίηση των ανθρώπων της τοπικής κοινωνίας στη παραχώρηση και ανεύρεση πόρων αντιμετώπισης των αναγκών επιβίωσης απόρων οικογενειών και ατόμων της Πάφου και της ευρύτερης περιφέρειας.

Από την πλευρά της η αντιπρόεδρος της Λέσχης Παυλίνα Μενελάου – Πάτσαλου ανέφερε πως η Λέσχη Εθελοντών Αλληλεγγύη θα συνεχίσει να καταβάλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για συγκέντρωση των απαραίτητων υλικών αγαθών προς το σκοπό της διανομής των στις άπορες οικογένειες και στα άτομα που χωρίς την αλληλεγγύη των συνανθρώπων τους αντιμετωπίζουν κίνδυνο επιβίωσης.

grammar002grammar003