Παρουσίαση του βιβλίου ‘Aνάμεσα σε δύο μάνες’ 

Παρουσίαση του βιβλίου ‘Aνάμεσα σε δύο μάνες’ 

Πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Μέγαρο Λεμεσού η παρουσίαση του βιβλίου του Πανίκου Παναγιώτου από τη Σαλαμιού της Επαρχίας Πάφου “Ανάμεσα σε δύο μάνες”, στο πλαίσιο της οποίας απηύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Λεμεσού Αντρέας Χρίστου.

Την παρουσίαση του βιβλίου έκανε ο Δημοτικός Σύμβουλος Λεμεσού, εκπαιδευτικός-οικονομολόγος, Ανδρέας  Νεοφύτου.


Ο κ. Νεοφύτου ανέφερε πως σε μια εποχή που ο θεσμός της οικογένειας υφίσταται σοβαρή κρίση και για αρκετές οικογένειες η γέννηση παιδιών θεωρείται δύσκολη, η εμπειρία ζωής της Ελενας Παναγιώτου, που μεγάλωσε στα Κελοκέδαρα της Επαρχίας Πάφου “ανάμεσα σε δύο μάνες” είναι μια σημαντική προσφορά για τα νέα άτομα που θέλουν να δημιουργήσουν οικογένεια και να  κάνουν ή να υιοθετήσουν παιδιά.

Ο συγγραφέας του βιβλίου και σύζυγος της Έλενας Παναγιώτου, Πανίκος, σημείωσε μεταξύ  άλλων  πως το βιβλίο, «Ανάμεσα σε δυο μάνες», δεν το έγραψε ο ίδιος αλλά συγγραφέας αυτού του βιβλίου είναι η ίδια η ζωή.

Το έγραψαν, συνέχισε, οι μοίρες, που άρπαξαν την Ελένη, στην πιο τρυφερή της ηλικία, κι έπαιξαν μαζί της, ένα παιχνίδι σκληρό κι επικίνδυνο. Κι ήταν πράγματι επικίνδυνο γιατί ήταν πολλές οι  φορές, που την έφεραν στα όρια των αντοχών της και σε πλήρη απόγνωση.

Ακολούθως, η Έλενα Παναγιώτου, ηρωίδα του βιβλίου, φανερά συγκινημένη ευχαρίστησε από καρδιά το σύζυγο της όχι τόσο για τον πολύτιμο χρόνο που σπατάλησε για τη συγγραφή, αλλά γιατί κατάφερε να αποτυπώσει ακριβώς όλα τα συναισθήματα της.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΓΒΑ)