Πενθήμερη κράτηση σε 34χρονο για διαρρήξεις

Πενθήμερη κράτηση σε 34χρονο για διαρρήξεις

Διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 34χρονου που συνελήφθη στη Λευκωσία σε σχέση με υπόθεση διαρρήξεων και κλοπών στο εμπορικό κέντρο της Πάφου. Ο 34χρονος καταζητείτο για διαρρήξεις πέντε καταστημάτων στο Εμπορικό κέντρο της Πάφου κατά την περίοδο Απριλίου – Σεπτεμβρίου του 2016.

Σύμφωνα με την Αστυνομία Πάφου, εναντίον του 34χρονου είχαν εκδοθεί πέντε εντάλματα σύλληψης και προχθές έγινε κατορθωτή η σύλληψή του στη Λευκωσία. Σημειώνεται πως ο 34χρονος μετά τη σύλληψή του οδηγήθηκε στα Γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, για να ανακριθεί.


Τότε, μάλιστα, που τα μέλη του ΤΑΕ Πάφου τον καταζητούσαν, το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου είχε προχωρήσει σε έρευνα στην οικία του πατέρα του 34χρονου που βρίσκεται στην Πάφο, στο πλαίσιο της οποίας τα μέλη της δύναμης εντόπισαν ρούχα και παπούτσια που αποτελούσαν προϊόντα κλοπής και αναγνωρίστηκαν από παραπονούμενο.

Ανακρινόμενος ο 34χρονος, παραδέχτηκε τη διάπραξη των διαρρήξεων και κλοπών των πέντε καταστημάτων και είπε πως μόνο αυτά τα είδη ένδυσης που εντόπισαν οι ανακριτικές αρχές στην οικία του πατέρα του υπάρχουν, γιατί τα υπόλοιπα τα πώλησε σε άτομα, τα οποία δεν θέλησε ωστόσο να κατονομάσει. Η Αστυνομία εξετάζει, επίσης, το ενδεχόμενο κατά πόσο ο 34χρονος εμπλέκεται σε άλλες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.