Περιστατικό οικογενειακής βίας με απειλή όπλου χθες το απόγευμα

Περιστατικό οικογενειακής βίας με απειλή όπλου χθες το απόγευμα

Οι οικογενειακές διαφορές μεταξύ 41χρονου από την Πάφο και της συμβίας του, εξελίχθηκε χθες σε σοβαρό επεισόδιο με ξυλοδαρμό της γυναίκας, απειλές κατά των γονέων της, απειλή χρήσης όπλου, αλλά και την εμπλοκή στην υπόθεση του παιδιού του 41χρονου το οποίο ο τελευταίος ενέπλεξε ζητώντας του να του φέρει το πιστόλι.

Τα σοβαρά γεγονότα διαδραματίσθηκαν το απόγευμα της Κυριακής σύμφωνα με την παραπονούμενη γυναίκα, όταν ο 41χρονος συμβίος της την απείλησε και την χτύπησε λόγω διαφορών που έχουν. Η γυναίκα προσέφυγε τότε στην Αστυνομία και κατάγγειλε τη βία που ασκήθηκε εναντίον της, ενώ ενημέρωσε και τους γονείς της γεγονός που σύμφωνα με την Αστυνομία εξαγρίωσε τον φερόμενο ως δράστη ο οποίος απείλησε και τους γονείς της.


Απαίτησε από τη συμβία του και τους γονείς της να αποσύρουν και άλλη υπόθεση που εκκρεμεί εναντίον του στην Αστυνομία, σε διαφορετική περίπτωση, όπως τους είπε, θα τους « εξαφανίσει από προσώπου γης».

Ο φερόμενος ως δράστης δεν έμεινε μόνο στις λεκτικές απειλές. Σύμφωνα με την Αστυνομία, αμέσως μετά ζήτησε από τον 16χρονο γιο του να φέρει το πιστόλι του και όταν το πήρε στο χέρι, απείλησε ότι θα το χρησιμοποιήσει εναντίον της συμβίας του.

Τα γεγονότα αυτά καταγγέλθηκαν επίσης στην Αστυνομία, άνδρες της οποίας προχώρησαν σε εξετάσεις και έρευνες και στη συνέχεια εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης εναντίον του 41χρονου και του 16χρονου γιού του.

Εναντίον τους διερευνώνται υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου κατηγορίας Β , παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία, βίας στην οικογένεια, ανησυχίας, απειλής βιοπραγίας και δημόσιας εξύβρισης.

Πηγή: Φιλελεύθερος