Πληθαίνουν οι αντιδράσεις για την ανακοίνωση Φαίδωνα

Πληθαίνουν οι αντιδράσεις για την ανακοίνωση Φαίδωνα

Η είδηση για την περιβόητη ανακοίνωση ντροπής στην οποία προέβηκε χθες το βράδυ ο απερχόμενος Δήμαρχος Πάφου έχει ήδη κάνει το γύρο των κυπριακών Μ.Μ.Ε.

Οι αντιδράσεις του κόσμου έχουν αρχίσει να πληθαίνουν, με χαρακτηριστικά παραδείγματα αρκετά σχόλια που έχουν ανέβει σε μεγάλα ειδησεογραφικά sites.


Σας παραθέτουμε μερικά από αυτά:

Φαίδωνα ήρεμα…Εν για δήμαρχος της Πάφου που ενδιαφέρετε ο άνθρωπος – ούτε για Πλανητάρχης ούτε για 007. Η θέση σου στα κανάλια δεν τρίζει – θα μπορέις να παίζεις ανεξαρτήτως αποτελέσματος 🙂 Νομίζεις εν για τα Παφο-Δημαρχιακά που παρελαύνεις όλη μέρα στα κανάλια και τα facebook?

Ακόμα δεν υπέβαλε υποψηφιότητα ο άνθρωπος και άρχισε τα κτυπήματα κάτω απο τη μέση. Αντί να μιλήσει για τη Πάφο η μόνη του εννοια είναι να τους ονομάσει όλους απαταιώνες για να μη χάσει το θρόνο.

Κε Φαιδωνος ειναι ντροπη ενας υποψηφιος να ζητα την υποστηριξη και αλλων κομματων?Αν αυτη ειναι η νοοτροπια σας νομιζω οτι στην ωραια και μελλοντικη πρωτευουσα της Ευρωπης Παφο υπαρχει προβλημα αφου ο νυν δημαρχος αντιδρα με τετοιο τροπο στην υποψηφιοτητα ενος συμπολιτη του λες και η πολη ειναι κοτσιανιασμενη πανω του.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Δήμαρχος έχασε τη ψυχραιμία του. Μπορεί να τρομοκράτησε μία ολόκληρη πόλη και κανένας να μην τολμά να του ασκήσει κριτική ( την επομένη θα το περάσει από έλεγχο από το καιρό που πήρε πιστοποιητικό γέννησης μέχρι σήμερα, θα του στείλει ΦΠΑ και θα τον κυνηγήσει με ότι άλλο φανταστεί ο ανθρώπινος νους ) όμως η Δημοκρατία έχει γερές βάσεις και η προσπάθεια του να φιμώσει μία ολόκληρη πόλη θα πέσει στο κενό. Χωρίς κανένα σεβασμό σε κανένα νόμο και καμία διαδικασία κάνει ότι ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ αλλά παράλληλα τρομοκρατεί και απειλεί τους πάντες και τα πάντα. Ακόμη ο ανθυποψήφιος του δεν υπέβαλε επίσημα υποψηφιότητα κια ξεκίνησε το πόλεμο και τη λάσπη. Χθες με ανακοίνωση και σήμερα το πρωί στη τηλεόραση. Οδηγεί μία ολόκληρη πόλη στον διχασμό και φανατίζει τους πάντες. Προσπαθεί να περάσει μυνήματα ότι όποιος υποστηρίζει άλλο υποψήφιο σημαίνει είναι και διεφθαρμένος. ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!

Αυτός ο άνθρωπος θέλει, καίγεται να είναι Δήμαρχος της πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης. Με τι αξίες , τι πολιτισμό , Ποια ανθρώπινη συμπεριφορά, Ποια κοινωνικη μόρφωση. Ντροπή μας αν ξαναεκλεγει. Άθλια συμπεριφορά, ανάρμοστη για ανθρώπους που υποχρεωνομαστε να πέσουμε τόσο χαμηλά. Κουράγιο στον κύριο Χρυσομηλο. Ελπίζω να είναι προετοιμασμένος.