Πορεία διαμαρτυρίας από τους οργανωμένους γονείς του Νικολαιδείου και του Λυκείου Κύκκου

Πορεία διαμαρτυρίας από τους οργανωμένους γονείς του Νικολαιδείου και του Λυκείου Κύκκου

Το πρόβλημα που έχει ανακύψει με τις εγκαταστάσεις του «Νικολαϊδείου Γυμνασίου »,


τέθηκε εκ νέου προς συζήτηση κατά τη διάρκεια συνεδρίας που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Λύκειο Κύκκου στην οποία πήραν μέρος μέλη της Ομοσπονδίας Γονέων Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης, Πρόεδροι ή μέλη Συνδέσμων Γονέων εκπαιδευτηρίων Μέσης Εκπαίδευσης της Πάφου και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Οι παρευρισκόμενοι μετά από ανταλλαγή απόψεων που ακολούθησαν την ενημέρωση του Προέδρου της Ομοσπονδίας Γονέων Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης Πάφου Βάσο Βασιλείου αποφάσισαν ομόφωνα για άμεση απάμβλυνση του προβλήματος τη μεταστέγαση σε προσωρινή/μόνιμη βάση του «Νικολαϊδείου Γυμνασίου » στις εγκαταστάσεις του Ζ’ Δημοτικού Σχολείου Πάφου, «Αγίου Κενδέα».

Η λύση αυτή, όπως αναφέρθηκε στο πλαίσιο της συνεδρίας , είναι η μόνη εφικτή κάτω από τις παρούσες, πιεστικές, συνθήκες, νοούμενου ότι θα γίνουν άμεσα από πλευράς του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού όλες οι απαραίτητες διευθετήσεις και επεμβάσεις στις εγκαταστάσεις του προαναφερθέντος Δημοτικού ώστε αυτό να μπορεί να υποδεχτεί το Νικολαϊδειο Γυμνάσιο.
Οι παρευρισκόμενοι θέλοντας να κάνουν ξεκάθαρη την αποφασιστικότητά τους, καλούν όλους τους γονείς των εκπαιδευτηρίων Μέσης Εκπαίδευσης της Πάφου να πάρουν μέρος στην πορεία διαμαρτυρίας που θα γίνει την Πέμπτη, 26/6/14 στις 9:00 π.μ. με τόπο συγκέντρωσης τα κεντρικά γραφεία της CYTA.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/