Προσπαθεί να τα μπαλώσει τώρα ο Μακαρίου

Προσπαθεί να τα μπαλώσει τώρα ο Μακαρίου

Πέντε μέρες μετά την εκλογή του ως αντιδημάρχου Πάφου και τον θόρυβο που αυτή προκάλεσε, ο Χρήστος Μακαρίου έλυσε σήμερα τη σιωπή του, δίνοντας τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα. Με γραπτή του δήλωση που διανεμήθηκε στα ΜΜΕ το πρωί, ο νέος αντιδήμαρχος Πάφου κάνει λόγο για απόφαση που λήφθηκε την υστάτη με στόχο, κατά τον ίδιο, να προστατεύσει το κύρος του Δημοτικού Συμβουλίου από τη δημιουργία στις τάξεις του ενός «παρωχημένου διπολισμού».

Ο κ. Μακαρίου αναφέρει στην ανακοίνωση του ότι είχε λάβει μέρος στις διεργασίες του ΔΗΚΟ για συνεργασία με άλλες δυνάμεις για τα θέματα της αντιδημαρχίας, της Σχολικής Εφορείας και των δημοτικών επιτροπών Πάφου. Υποστηρίζει ωστόσο ότι λίγο πριν την εκλογή αντιδημάρχου διαπίστωσε ότι οι επαφές που έγιναν υπερέβαιναν τα όρια μιας συνεργασίας στη βάση αρχών και ως εκ τούτου ενήργησε, κατά τον ίδιο, με σκεπτικό να προστατεύσει το κύρος του Δημοτικού Συμβουλίου.


« Ήμουνα και παραμένω ενεργός μέλος του ΔΗΚΟ», αναφέρει ο Χρήστος Μακαρίου, « εκφράζοντας προσήλωση στις αρχές και τις βασικές του θέσεις στα μεγάλα θέματα της χώρας και της κοινωνίας μας. Αυτό δεν μου στερεί, πιστεύω, το δικαίωμα να αναλαμβάνω ως εκλελεγμένος αξιωματούχος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρωτοβουλίες που προάγουν την ενότητα και συσπείρωση δυνάμεων για το συμφέρον του Δήμου και της πόλης μας».

O κ. Μακαρίου καταλήγει στη γραπτή του ανακοίνωση, αναφέροντας ότι βούληση του είναι να εργαστεί ως αντιδήμαρχος Πάφου για την ανάπτυξη στο Δημοτικό Συμβούλιο κλίματος ομοψυχίας, συναίνεσης και σύνεσης.

Πηγή: Φιλελεύθερος/Ντόρα Χριστοδούλου