Πρόσωπο ευρείας αποδοχής ο Άκης Χρυσόμηλος

Πρόσωπο ευρείας αποδοχής ο Άκης Χρυσόμηλος

Τον υποψήφιο που θα μπορεί να σταθεί απέναντι στον πληθωρικό και λαλίστατο δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος φαίνεται να ψάχνουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης για τις επικείμενες εκλογές.

Ο νυν δήμαρχος θα πρέπει να αντιμετωπίσει την δυσαρέσκεια αρκετών πολιτικών κύκλων με πρώτο και κύριο το ΔΗΚΟ μετά και από τις κατηγορίες του Φαίδωνα Φαίδωνος απέναντι στον πρώην πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσο Παπαδόπουλο. Όπως αναφέρουν πηγές, εξαιτίας και αυτού, το κόμμα του Κέντρου ψάχνει εναγωνίως να βρει τον κατάλληλο υποψήφιο που θα σταθεί απέναντι στον νυν δήμαρχο και ενδεχομένως να τον νικήσει. Σε αυτό το πλαίσιο δεν αποκλείεται η σύσταση μετώπου εναντίον ΔΗΣΥ και Φαίδωνα Φαίδωνος.


Άκης Χρυσόμηλος

Όπως αναφέρουν πολιτικοί κύκλοι, ο Άκης Χρυσόμηλος, είναι ένα πρόσωπο που τυγχάνει ευρείας αποδοχής από όλους τους πολιτικούς κύκλους, συμπεριλαμβανομένου και του ΑΚΕΛ. Οι ίδιοι κύκλοι σημειώνουν πως ο Άκης Χρυσόμηλος, στο ενδεχόμενο που θα αποδεχθεί, ενδεχομένως να αποτελεί το πρόσωπο που θα σταθεί απέναντι στον Φαίδωνα Φαίδωνος.

Αντιδράσεις και από τον ΔΗΣΥ

Και αν τα κόμματα της αντιπολίτευσης ψάχνουν το αντίπαλο δέος για τον Φαίδωνα Φαίδωνος ερωτήματα εγείρει ο ρόλος που παίζει ο Συναγερμός. Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Πάφιος δήμαρχος, έχει πρόσφατα αναφέρει πως και συναγερμικοί κύκλοι δουλεύουν εναντίον του, με πρωτεργάτη τον Ανδρέα Λουρουτζιάτη, ο οποίος ψάχνει υποψήφιο για τη δημαρχία της Πάφου.

Στην Πινδάρου, βλέπουν ως απομακρυσμένο το σενάριο ο Ανδρέας Λουρουτζιάτης να εμπλέκεται σε κάτι τέτοιο, ωστόσο δεν αποκλείουν συναγερμικοί κύκλοι της Πάφου οι οποίοι αντιδρούν με τις κινήσεις του νυν δημάρχου να κινούνται-έστω και παρασκηνιακά- εναντίον της υποψηφιότητας Φαίδωνα Φαίδωνος.

Πηγή: Η Καθημερινή