Πρώτη φάση εξετάσεων για Αστυνομία & Πυροσβεστική – Όλα τα θέματα εδώ!

Πρώτη φάση εξετάσεων για Αστυνομία & Πυροσβεστική – Όλα τα θέματα εδώ!

Μία θέση σε αστυνομία και πυροσβεστική διεκδίκησαν σήμερα 1770 συμπατριώτες μας. Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των εξετάσεων.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικασία των εξετάσεων για την αστυνομία και την πυροσβεστική. Οι υποψήφιοι παρακάθισαν σήμερα από τις 8 το πρωί στα Νέα Ελληνικά, τα Μαθηματικά, τα Αγγλικά και τις Γενικές γνώσεις. Η διαδικασία στις 15.30, και τα εξεταστικά δοκίμια στάλθηκαν στο Υπουργείο Παιδείας για διόρθωση.


ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Ανδρέα Αγγελίδη οι εξετάσεις ολοκληρώθηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Όπως ανέφερε, οι υποψήφιοι για τις 250 θέσεις, 210 στην Αστυνομική Δύναμη και 40 στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, ήταν αρχικά 2841. «Με το πέρας, όμως, των εξετάσεων, διαπιστώθηκε ότι προσήλθαν 1770» διεκδικητές των θέσεων, δήλωσε.

Λειτούργησαν, πρόσθεσε ο κ. Αγγελίδης, συνολικά 15 εξεταστικά κέντρα. Δέκα στη Λευκωσία και πέντε στη Λεμεσό.

«Είναι ουσιαστικά η πρώτη φορά μετά το Σεπτέμβριο του 2011, όταν είχαν διεξαχθεί οι προηγούμενες εξετάσεις, που πραγματοποιούνται εξετάσεις για πρόσληψη στην Αστυνομία και η πρώτη φορά που δεν υπάρχει προφορική εξέταση», επεσήμανε. Πρόκειται, τόνισε περαιτέρω, «για αδιάβλητες διαδικασίες και να σημειωθεί ότι έγιναν από το Υπουργείο Παιδείας».

Διευκρίνισε, τέλος, ότι σε κάθε εξεταστικό κέντρο υπήρχε παρών μέλος της Αστυνομίας, αλλά μόνο για σκοπούς τήρησης της τάξης και επανέλαβε ότι δεν σημειώθηκε οποιοδήποτε πρόβλημα είτε κατά τη διάρκεια ή μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων.

Πηγή: Θέματα4ALL, Ant1iwo