Πυρ και μανία ο Χρύσανθος Σαββίδης για τον δρόμο Πάφου-Πόλις

Πυρ και μανία ο Χρύσανθος Σαββίδης για τον δρόμο Πάφου-Πόλις

Όταν κάναμε την εκδήλωση διαμαρτυρίας την Καθαρά Δευτέρα για τον δρόμο Πάφου Πόλις Χρυσοχούς κάτι ξέραμε. Η ρήση κάντο τώρα που το σίδερο είναι βραστό γιατί μετά δεν ξέρεις τι γίνεται τελικά επαληθεύτηκε. Ζητούσαμε από την κυβέρνηση όπως προχωρήσει ΠΑΡΑΥΤΑ στην κατακύρωση της προσφοράς για την κατασκευή του δρόμου Πάφου – Πόλης Χρυσοχού! Τα οφέλη και η ανάπτυξη που θα προέκυπταν από την κατασκευή του δρόμου, τόσο για τις κοινότητες της υπαίθρου όσο και ευρύτερα για όλους τους πολίτες, θα ήταν πολύ περισσότερα από το όποιο πέναλτι θα είχε κληθεί να πληρώσει η κυβέρνηση, αν εκ του αποτελέσματος δικαιωνόταν η εταιρεία που έκανε την προσφυγή.

Εάν όμως ο δρόμος ξεκινούσε όπως εμείς λέγαμε τώρα θα προχωρούσε και δεν θα μπορούσαν να βρουν το πρόσχημα της πανδημίας του Covid 19 για να το αναστείλουν μέχρι νεοτέρας. Βλέπετε τώρα τους ήρθαν όλα βολικά για όλους αυτούς που θέλουν την Πάφο να είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης.


Εκείνο που ξενίζει είναι ότι κάποιοι παράγοντες της επαρχίας με βαρύγδουπες δηλώσεις πριν λίγες μέρες μας έλεγαν ότι ο δρόμος θέλουν δεν θέλουν θα γίνει.

Πού χάθηκαν τώρα να μας δώσουν μια εξήγηση;

Τέρμα η κοροϊδία για τους πολίτες της Πάφου! Δεν είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Είμαστε πολίτες που απαιτούμε αυτά που δικαιούμαστε! Η Πάφος δεν μπορεί να μένει στην αδράνεια και στο περιθώριο, επειδή κάποιοι δεν θέλουν να την βλέπουν να αναπτύσσεται και να προοδεύει.

Ας βρούνε άλλους τρόπους χρηματοδότησης του έργου αν τα οικονομικά του κράτους δεν είναι στα καλύτερα τους ώστε να γίνει και ας πάρουν παραδείγματα μεγάλων έργων που έγιναν στην Ελλάδα.

Ήρθε η ώρα για δυναμική αντίδραση. Όλοι εμείς οι απλοί πολίτες της Πάφου ενώνουμε τη φωνή μας και απαιτούμε τα δικαιώματα μας.

Χρύσανθος Σαββίδης
Μέλος Εκτελεστικού Γραφείου ΔΗΚΟ