Σειρά έργων δρομολογείται για τις κοινότητες Νατάς και Αγίας Βαρβάρας Πάφου

Σειρά έργων δρομολογείται για τις κοινότητες Νατάς και Αγίας Βαρβάρας Πάφου

Απολογισμό των έργων υποδομής που έγιναν στις κοινότητες Νατάς και Αγίας Βαρβάρας στην Πάφο έκανε η οικεία Έπαρχος, Μαίρη Λάμπρου, η οποία αναφέρθηκε στα έργα που είναι προς υλοποίηση για το 2017.

Συγκεκριμένα, η κ. Λάμπρου, είπε ότι το 2016 έχει συμπληρωθεί η γέφυρα Νατάς – Χολετριών με κόστος περίπου 500 χιλιάδων ευρώ περίπου η οποία γέφυρα συμβάλλει στην ασφάλεια από τυχόν πλημμύρες και στη διακίνηση αγροτικών προϊόντων.


Η Έπαρχος Πάφου είπε ότι στα πλαίσια του Κρατικού Προϋπολογισμού για το 2017, αναμένεται να δαπανηθεί ποσό €50.000 για τη βελτίωση του δρόμου Νατάς – Ζυριπιλλή, €5.000 για τη κύρια οδό Νατάς, €20.000 για το δρόμο Νατάς – Επισκοπής, €20.000 για την βελτίωση αγροτικών δρόμων στη Νατά και €5.000 για αμπελουργικούς δρόμους.

Αναφορικά με την κοινότητα Αγίας Βαρβάρας η κ. Λάμπρου είπε ότι, επίσης, στα πλαίσια του Κρατικού Προϋπολογισμού για το 2017, αναμένεται να δαπανηθεί ποσό €10.000 για την βελτίωση του δικτύου υδατοπρομήθειας , €2.000 για βελτίωση δρόμων εντός της κοινότητας, €12.000 για βελτίωση αγροτικών δρόμων και €20.000 για βελτίωση του δρόμου Αγ.Βαρβάρας – Αχέλειας.

Εξάλλου, ιδιαίτερο ενδιαφέρον σημείωσε και φέτος η διοργάνωση του 25ου Φεστιβάλ Νατάς “Παπουτσόσυκο”, στην έναρξη του οποίου η Έπαρχος Πάφου είπε πως η διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων αποτελεί μια αξιέπαινη και σημαντική προσπάθεια που αποδεικνύει με τον πιο αξιόπιστο τρόπο την αγάπη και τις ευαισθησίες για τον τόπο.

Πηγή: iKypros