Σεμινάριο με θέμα “Πρωταθλητισμός χωρίς τραυματισμούς”‏

Σεμινάριο με θέμα “Πρωταθλητισμός χωρίς τραυματισμούς”‏

Αγαπητοί φίλοι σας πληροφορούμε ότι το Σωματείο Δρομέων Πάφου ‘Στέλιος Κυριακίδης’ σε συνεργασία με την GS PHYSIOMED διοργανώνουν ημερίδα για ΔΡΟΜΕΙΣ–ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ -ΤΡΙΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕ ΘΕΜΑ : <<ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ >> την Παρασκευή 24/6/2016 και ώρα 8:00 μ.μ. στην αίθουσα της Ελληνικής Τράπεζας στην Πάφο.

Θεματολογία :


  • Διαφοροποίηση άσκησης και πρωταθλητισμού.
  • Αποθεραπεία- Ο ρόλος της στην προπόνηση.
  • Οι πιο συνήθεις τραυματισμοί και τρόποι αντιμετώπισης τους.

Το PHYSIOMED είναι ένα εξειδικευμένο φυσιοθεραπευτήριο- Κέντρο αποκατάστασης που λειτουργεί από το 2000 με επιστημονική και θεραπευτική κατεύθυνση και βρίσκεται στην Πάφο. Όλοι οι συνεργάτες είναι πτυχιούχοι φυσιοθεραπευτές , γυμναστές και κινησιοθεραπευτές, επιλεγμένοι με αυστηρά κριτήρια επιστημονικής κατάρτισης και προηγούμενης πείρας. Ο ρόλος της σωστής άσκησης στην υγεία είναι η θεμελιώδες αρχή στην οποία στηρίζονται τα προγράμματα και η λειτουργία του PHYSIOMED.

Το PHYSIOMED έχει την τύχη να συνεργαστεί με επιτυχία με τις περισσότερες ομάδες της επαρχίας Πάφου σε διάφορα αθλήματα αλλά έχει να επιδείξει και επιτυχίες σε επίπεδο εθνικών ομάδων ( εθνική ομάδα πετόσφαιρας αντρών και παίδων ) όσο και σε διεθνές τουρνουά ( challenger Beach VOLLEY tournament 2005-2006 , challenger bowling tournament 2006-2007). Οι συνεχείς βελτιώσεις και ανακαινίσεις, η φιλική επικοινωνία με τα μέλη του χώρου και η συστηματική παρακολούθηση των διεθνών εξελίξεων στο χώρο της υγείας και του Fitness, έχουν σαν αποτέλεσμα να είναι το PHYSIOMED ένα κέντρο με επιστημονική υποστήριξη από Κύπρο και Ευρώπη.

Σήμερα με πλήρως ανανεωμένους χώρους, νέα προγράμματα, καινούργια μηχανήματα φιλικής χρήσης και με διευρυμένο ωράριο συνεχίζει να προσφέρει – σε ένα σύγχρονο και ευχάριστο περιβάλλον – υπεύθυνες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όλα τα μέλη του. Στόχος τους είναι η πλήρης και άρτια εξυπηρέτηση σας καθώς και η βελτίωση και διατήρηση με ασφάλεια της καλής φυσικής κατάστασης και της υγείας αθλητών.

Φιλικά,

Σταύρος Κακουρίδης
Πρόεδρος Σωματείου Δρομέων Πάφου “Στέλιος Κυριακίδης”

Τ. Θ. 62977
8070 Πάφος
Tel: +357 22370396, Mobile: +357 99436826
E-mail: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/stelioskyriakides.paphos