Στα Κελοκέδαρα της Πάφου θα τελεστεί η κηδεία της Μαριάννας Ζαχαριάδη

Στα Κελοκέδαρα της Πάφου θα τελεστεί η κηδεία της Μαριάννας Ζαχαριάδη

Ο θάνατος ενός ανθρώπου προκαλεί λύπη, στεναχώρια και πόνο,


και όσο πιο δικός μας είναι ο άνθρωπος τόσο μεγαλύτερο πόνο και λύπη νιώθουμε , με αυτά τα λόγια μίλησε για την αθλήτρια Μαριάννα Ζαχαριάδη 23 ετών που έφυγε την Μεγάλη Δευτέρα πρόωρα , ο πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου Κελοκεδάρων και συγγενής της Μάριος Ζαχαριάδης. Η Κύπρια αθλήτρια , η οποία τις τελευταίες ημέρες είχε πέσει σε κώμα έπασχε από λέμφωμα Χότσκινς( καρκίνου του λεμφατικού ιστού) και νοσηλευόταν σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Η σωρός της Μαριάννας Ζαχαριάδη θα μεταφερθεί με την ειδική πτήση των Κυπριακών αερογραμμών CY337 σήμερα το απόγευμα στις 19:00 στην Κύπρο. Η κηδεία της θα τελεστεί την Μεγάλη Τετάρτη στις 16:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Κελοκέδαρα από όπου κατάγεται ο πατέρας της αθλήτριας , προϊσταμένου του Μητροπολίτη Πάφου Γεώργιου.

Η αθλήτρια Μαριάννα Ζαχαριάδη μοναχοκόρη του Λούκα Ζαχαριάδη Γυμναστή και της Γεωργίας Σίσκου έδωσε το τελευταίο διάστημα τον δικό της αγώνα , με ένα πολύ διαφορετικό αντίπαλο ανέφερε ο κοινοτάρχης Μάριος Ζαχαριάδης.

Σύσσωμη η κοινότητα των Κελοκεδάρων το Παγκύπριο, αλλά και το Πανελλήνιο θρηνεί για το πρόωρο χαμό της Μαριάννας Ζαχαριάδη. Η είδηση του θανάτου της νεαρής επικοντίστριας σκόρπισε θλίψη και πόνο και σε όλους τους φίλους του κλασσικού αθλητισμού.

Έκκληση της οικογένειας είναι όπως αντί στεφάνων να γίνουν εισφορές για την ανέγερση αθλητικού κέντρου στα Κελοκέδαρα στη μνήμη της Μαριάννας Ζαχαριάδη.

Στην κηδεία της θα παραστούν ο πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής ΚΟΕ Ουράνιος Ιωαννίδης και ο πρόεδρος της ΚΟΕΑΣ Αντώνης Γεωργαλλίδης με σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ΚΟΕΑΣ, και ο πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Κοροίβου Δήμος Καλλινίκου .

Επιθυμία του πατέρα της Μαριάννας, Λούκα Ζαχαριάδη, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Κοροίβου ήταν όπως η κόρη του Μαριάννα, όταν ξεκινούσε την καριέρα της ως αθλήτρια επί κοντώ να αγωνίζεται με τα χρώματα του Κοροίβου. Δυστυχώς είπε ο κ Καλλινίκου λόγω οικονομικών δυσκολιών του Γυμναστικού Συλλόγου Κοροίβου η Μαριάννα εντάχθηκε στις τάξεις του ΓΣΠ. Ο κ Καλλινίκου είπε επίσης πως αν και η αθλητική καριέρα της Μαριάννας ήταν σύντομη κατάφερε να ξεχωρίσει με τις επιτυχίες και το ήθος που αγωνιζόταν.

Στην κηδεία της θα παραστούν συναθλητές και συναθλήτριες της Μαριάννας από την Κύπρο και την Ελλάδα.

Επιθυμία της Μαριάννας των οικείων είναι όπως ταφεί φορώντας την στολή της Εθνικής Κύπρου.

Τραγική ειρωνεία είναι ότι την περασμένη Τετάρτη πριν η Μαριάννα πέσει σε κώμα είχαν γίνει διευθετήσεις από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ένα όνειρο μια Ευχή Γιώργο Πενηνταέξ και τον πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Κελοκεδάρων Μάριο Ζαχαριάδη για την μεταφορά την Μαριάννας στην Κύπρο με εταιρεία από το Ισραήλ ενώ ακόμη είχε τις αισθήσεις της.

Η Μαριάννα αγαπούσε τα Κελοκέδαρα τα οποία επισκεπτόταν τα καλοκαίρια και διέμενε στο σπίτι της θείας της και νονάς της Κατερίνας Ζαχαριάδη.