Στην εντατική γιατί της χορήγησαν λάθος ομάδα αίματος

Στην εντατική γιατί της χορήγησαν λάθος ομάδα αίματος

Πήγε για εγχείρηση στο γόνατό της με τα παιδιά της να καταγγέλλουν ότι της χορηγήθηκε λάθος ομάδα αίματος – Παρουσίασε πρόβλημα στα νεφρά της και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου για θεραπεία

Σε σοβαρή καταγγελία εναντίον ιδιωτικής κλινικής στην Πάφο προχώρησαν τα παιδιά 75χρονης, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι χορηγήθηκε στη μητέρα τους λάθος ομάδα αίματος με αποτέλεσμα να παρουσιάσει σοβαρό πρόβλημα στα νεφρά της.


Σύμφωνα με την καταγγελία των παιδιών της, η 75χρονη εισήλθε σε ιδιωτική κλινική στην Πάφο την Τετάρτη για να υποβληθεί σε εγχείριση στον γόνατό της. Όπως ισχυρίζονται, κατά την επέμβαση χορηγήθηκε λάθος ομάδα αίματος στη γυναίκα με αποτέλεσμα αυτή να παρουσιάσει σοβαρό πρόβλημα στα νεφρά της.

Μάλιστα, η ηλικιωμένη έχει μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου υποβάλλεται σε θεραπεία για αποκατάσταση της λειτουργίας των νεφρών της.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου μετά την καταγγελία, έχει αρχίσει τη διερεύνηση του θέματος παίρνοντας καταθέσεις από προσωπικό στην ιδιωτική κλινική αλλά και στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Πηγή: CyprusTimes