Στην σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε η Αστυνομία

Στην σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε η Αστυνομία

Μία 29χρονη Ελληνοπόντια και ένα 37χρονο Ρώσο μόνιμο κάτοικο Κύπρου συνέλαβε η Αστυνομία σε σχέση με την χθεσινή κλοπή 13 χιλιάδων ευρώ


από όχημα διανομέα τσιγάρων, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Για την ίδια υπόθεση αναζητείται και τρίτο πρόσωπο. Πρόκειται για 28χρονο Ομογενή που η 29χρονη κατονομάζει ως το πρόσωπο που έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου και άρπαξε τα χρήματα.

Το επεισόδιο σημειώθηκε χθες λίγο πριν της 14:00 το μεσημέρι στο κέντρο της Πάφου όταν διανομέας τσιγάρων στάθμευσε το όχημα του έξω από περίπτερο.

Λίγα λεπτά αφότου εισήλθε στο περίπτερο η κόρη του ιδιοκτήτη του περιπτέρου είδε έναν άγνωστο άνδρα να σπάζει το παράθυρο του εμπορικού οχήματος του διανομέα.

Τόσο ο ιδιοκτήτης του οχήματος όσο και ο περιπτεράς έτρεξαν στον δρόμο αλλά οι δύο δράστες μπήκαν στο αυτοκίνητο τους και τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνέλεξε η Αστυνομία οι δράστες ακολούθως προκάλεσαν τροχαίο δυστύχημα με διερχόμενο όχημα και στην συνέχεια εγκατέλειψαν την σκηνή του δυστυχήματος με το αυτοκίνητο τους, που ήταν όχημα ενοικιάσεως.

Αργά χθες βράδυ εντοπίστηκε και συνελήφθη η 29χρονη η οποία ανακρινόμενη αρνείται κάθε ανάμειξη με την υπόθεση, ενώ για την ίδια υπόθεση η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη και του 37χρονου.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/