Στον αναπνευστήρα ο 31χρονος διανομέας

Στον αναπνευστήρα ο 31χρονος διανομέας

Στον αναπνευστήρα κρίσιμα στην Εντατική Μονάδα Παρακολούθησης του ΓΝ Λευκωσίας νοσηλεύεται ο 31χρονος που ενεπλάκη σε τροχαία σύγκρουση χθες, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Ο 31χρονος κάτοικος Πάφου είναι διασωληνωμένος με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση.


Η σύγκρουση συνέβη γύρω στις 7μ.μ. χθες στη συμβολή της λεωφόρου Ελλάδος με την οδό Ανδρέα Δημητρίου, στην Πάφο, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αυτοκίνητο που οδηγούσε 40χρονη, συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 31χρονος.

Ο μοτοσικλετιστής, μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Από εκεί, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Η Τροχαία Πάφου διερευνά τα αίτια του ατυχήματος.

Στο μεταξύ κάτοικος της περιοχής, ο Μηνάς Μακρής, ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως ενώ καθόταν με την οικογένεια του στο σαλόνι του σπιτιού άκουσε ένα μεγάλο θόρυβο και βγαίνοντας έξω είδε τον μοτοσικλετιστή κάτω από την μοτοσικλέτα του.

Όπως διαφάνηκε, συνέχισε, του έκοψε το δρόμο όχημα επί της Λεωφόρου Ελλάδος. Ο κ. Μακρής πληροφορήθηκε, για την υγεία του 31χρονου και ευχήθηκε να αναρρώσει γρήγορα.

Κάλεσε μάλιστα τους οδηγούς μηχανών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Πηγή: Sigmalive