Στο δικαστήριο δύο άτομα για κλοπή τσάντας με €31.700

Στο δικαστήριο δύο άτομα για κλοπή τσάντας με €31.700

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου αναμένεται να προσαχθούν σήμερα Τρίτη δύο πρόσωπα, ηλικίας 20 και 35 ετών, τα οποία συνελήφθησαν χθες για υπόθεση κλοπής από τσάντα μεγάλου χρηματικού ποσού ύψος 31.700 ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στο μεσημέρι χθες καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 49χρονο, 55χρονο και 46χρονη ότι, γύρω στις 11 το πρωί είχαν μεταβεί σε υποκατάστημα εμπορικής τράπεζας στην Πάφο και έκαναν ανάληψη χρηματικού ποσού, το οποίο τοποθέτησαν σε τσάντα ώμου.


Στη συνέχεια, σύμφωνα με την καταγγελία, μετέβηκαν σε ανοικτό χώρο όπου βρισκόταν σταθμευμένο το αυτοκίνητό τους και διαπίστωσαν ότι το μπροστινό αριστερό ελαστικό του οχήματος ήταν ξεφούσκωτο.

Στην προσπάθειά τους να το επιδιορθώσουν, τοποθέτησαν την τσάντα με τα χρήματα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, ενώ ακολούθως όταν εισήλθαν σε αυτό, διαπίστωσαν ότι η τσάντα με τα χρήματα είχε κλαπεί.

Στη συνέχεια, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, μέλη της οποία μετέβηκαν στη σκηνή και διενήργησαν εξετάσεις.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία των πιο πάνω προσώπων, κατά την ώρα του συμβάντος, τους είχε πλησιάσει νεαρό πρόσωπο, του οποίου έδωσαν περιγραφή.

Αμέσως τα μέλη της Αστυνομίας προέβηκαν σε έρευνες στη γύρω περιοχή και γύρω στις 12.10μ.μ. χθες περίπολο της Τροχαίας Πάφου, εντόπισε ύποπτο μοτοποδήλατο στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα, ενώ ο συνοδηγός έμοιαζε με την περιγραφή που έδωσαν οι παραπονούμενοι.

Το μοτοποδήλατο ανακόπηκε για έλεγχο και ο συνοδηγός τράπηκε σε φυγή πεζός, ενώ καταδιώχθηκε και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για 20χρονο από την Πάφο.

Επίσης, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων και ο οδηγός του μοτοποδηλάτου, ηλικίας 35 ετών.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση ενώ η τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 31. 700 ευρώ δεν έχει εντοπιστεί ακόμη.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΜΜ)