Στο δικαστήριο σήμερα τα δύο πρόσωπα για τον εμπρησμό κτηνοτροφικού υποστατικού στα Μανδριά

Στο δικαστήριο σήμερα τα δύο πρόσωπα για τον εμπρησμό κτηνοτροφικού υποστατικού στα Μανδριά

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου αναμένεται να οδηγηθούν δύο πρόσωπα, πατέρας και γιος που συνελήφθησαν χθες με δικαστικά εντάλματα για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού, κλοπής ζώων και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς εις βάρος ιδιοκτήτη κτηνοτροφικού υποστατικού στην περιοχή Μανδριά της Επαρχίας Πάφου.

Συγκεκριμένα η υπόθεση που διερευνά ο αστυνομικός σταθμός Κουκλιών αφορά τη μεγάλη καταστροφή που υπέστη κτηνοτροφική μονάδα που βρίσκεται στα Μανδριά της Επαρχίας Πάφου, ιδιοκτησίας 29χρονου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ιδιοκτήτης του υποστατικού κατήγγειλε ότι το βράδυ της 3ης Φεβρουαρίου, άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε μπάλες από άχυρο που βρίσκονταν έξω από το κτηνοτροφικό υποστατικό που διατηρεί στην κοινότητα των Μαντριών.

Η ζημιά υπολογίζεται ότι ανέρχεται στις 3000 ευρώ.

Η φωτιά επεκτάθηκε αρχικά στο υπόστεγο του κτηνοτροφικού υποστατικού, προκαλώντας ζημιά ύψους 4000 ευρώ και ακολούθως στο τρακτέρ του, προκαλώντας ζημιά αξίας 12.000 ευρώ.

Ο ιδιοκτήτης του κτηνοτροφικού υποστατικού κατήγγειλε επίσης πως οι δράστες έκλεψαν 25 ερίφια συνολικής αξίας 2.900 ευρώ.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Κουκλιών μετέβησαν στη σκηνή για επιτόπιες εξετάσεις και συνέλλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΓΧΡ)