Στο Νεόφυτο Ζαβρίδη η θέση!

Στο Νεόφυτο Ζαβρίδη η θέση!

Ο γνωστός πολιτικός μηχανικός και συγκοινωνιολόγος Νεόφυτος Ζαβρίδης, αποτελεί από απόψε το νέο Δημοτικό Μηχανικό του Δήμου Πάφου. Η επιλογή του κ. Ζαβρίδη, που μέχρι σήμερα διατηρούσε ιδιωτικό γραφείο με παγκύπρια δραστηριότητα, έγινε πριν από λίγο από το Δημοτικό Συμβούλιο Πάφου μετά από κλειστού τύπου διαδικασία προφορικής εξέτασης.

Στη διαδικασία θα μετείχαν οι τρεις πρώτοι εκ των 14 συνολικά υποψηφίων για τη θέση που πρώτευσαν κατά τις γραπτές εξετάσεις. Ωστόσο, απόψε ο δεύτερος σε σειρά επιτυχίας υποψήφιος δεν παρουσιάστηκε με αποτέλεσμα η προφορική εξέταση να περιορισθεί μεταξύ των δύο επιτυχόντων.


Στους υποψηφίους έγιναν ερωτήσεις από τα μέλη της δημοτικής αρχής, μετά τις οποίες ο Νεόφυτος Ζαβρίδης πρώτευσε στη συνολική βαθμολογία με έξι βαθμούς διαφορά από τον ανθυποψήφιο του. Η διαδικασία ήταν εντατική και διήρκεσε τρεις σχεδόν ώρες.

Το νέο Δημοτικό Μηχανικό Πάφου αναμένει ένα σημαντικό και μεγάλο έργο, δεδομένου ότι η πρόσληψη του συμπίπτει με την έναρξη των μεγάλων έργων υποδομής και ανάπτυξης στην πόλη ενόψει της λειτουργίας της ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2017.

Πηγή: PafosNET