Στόχος η αναβάθμιση των υπηρεσιών

Στόχος η αναβάθμιση των υπηρεσιών

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κέντρων Αναψυχής Πάφου Νεόφυτος Θρασυβούλου ανέφερε πως το στοίχημα για την νέα χρονιά είναι να υπάρξει αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών μέσα από το προσωπικό που θα στελεχώσει τα Κέντρα Αναψυχής και το οποίο θα πρέπει να είναι σωστά καταρτισμένο.

Κάλεσε παράλληλα τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες,να συμβάλουν στην επίλυση των προβλημάτων αυτών .


Ο κ. Θρασυβούλου επεσήμανε ότι πολλά Κέντρα Αναψυχής που έχουν κλείσει δεν πρόκειται να λειτουργήσουν ποτέ ξανά τουλάχιστον με τους ίδιους διαχειριστές και ιδιοκτήτες οι οποίοι στις περισσότερες περιπτώσεις έχουν δημιουργήσει τόσο μεγάλα ανοίγματα και χρέη που δεν μπορούν ,όπως είπε, να επανέλθουν.

Μιλώντας στο ΚΥΠΕ ο κ. Θρασυβούλου είπε ακόμη πως η φετινή τουριστική περίοδος ήταν η μεγαλύτερη των τελευταίων πέντε χρόνων για την επισιτιστική βιομηχανία προσδοκώντας σε καλύτερη συνέχεια τα επόμενα χρόνια .

Ο κ. Θρασυβούλου δήλωσε ότι ακριβώς λόγω της αύξησης αυτής είχαν παρατηρηθεί προβλήματα με το εκπαιδευμένο προσωπικό το οποίο είναι δυσεύρετο και περιζήτητο και πως θα πρέπει να εξευρεθούν ριζικές λύσεις επί του θέματος.