Στόχος η ευαισθητοποίηση των οδηγών

Στόχος η ευαισθητοποίηση των οδηγών

Εκδήλωση στο πλαίσιο της μεγάλης εβδομάδας και εν αναμονή του Αγίου Πάσχα διοργάνωσαν η Τροχαία Πάφου στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης της στο θέμα της οδικής ασφάλειας σε συνεργασία με την εταιρεία “Αθηνοδώρου Μπετόν” καθώς και την εταιρεία “Ζωνάρη”, σύμφωνα με τον Υπεύθυνο της τροχαίας Πάφου Ζήνων Ψαθίτη.

Συγκεκριμένα, είπε ο κ. Ψαθίτης, τα μέλη της Τροχαίας Πάφου μοίρασαν λαμπάδες στους οδηγούς και στο επιβατικό κοινό με την ευχή να έχουμε ένα Πάσχα χωρίς τροχαίες συγκρούσεις.


Με αυτή την ενέργεια μας, είπε ο κ.Ψαθίτης, θέλουμε αφενός να ευαισθητοποιήσουμε όλους τους οδηγούς ιδιαίτερα αυτές τις μέρες όπου η κατανάλωση αλκοόλ ίσως γίνει σε περισσότερο βαθμό ώστε να είναι πιο προσεκτικοί στο οδήγημα τους, αλλά και στο να έχουμε ένα Πάσχα χωρίς τροχαία σύγκρουση, χωρίς πόνο και χωρίς δάκρυ.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Ψαθίτης ανέφερε πως η αστυνόμευση θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη τις μέρες των γιορτών του Πάσχα, ενώ – όπως είπε- θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, την ταχύτητα, ζώνη και κράνος που όλοι γνωρίζουμε είναι οι κύριες αιτίες πρόκλησης των θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων, κατέληξε.