Συγκέντρωση των μελών της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου με τον Αστυνομικό Διευθυντή Νίκο Σοφοκλέους

Συγκέντρωση των μελών της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου με τον Αστυνομικό Διευθυντή Νίκο Σοφοκλέους

Μέσα στα πλαίσια της ανάληψης των καθηκόντων της νέας αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου


και με στόχο την καλύτερη επικοινωνία μεταξύ των μελών της δύναμης με την διεύθυνση , πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου συγκέντρωση όλων των μελών της αστυνομικής διεύθυνσης.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου Νίκο Τσαπή, στο πλαίσιο της συγκέντρωσης παρουσιάστηκε το πρόγραμμα και κάποιες κατευθυντήριες γραμμές στα μέλη της δύναμης της Πάφου ενώ η παρουσίαση έγινε ουσιαστικά σε δύο μέρη.

Στο πρώτο μέρος ο αστυνομικός διευθυντής Πάφου Νίκος Σοφοκλέους παρουσίασε στατιστικά για το πού βρίσκεται μέχρι στιγμής η αστυνομική διεύθυνση Πάφου όσον αφορά τις τροχαίες παραβάσεις, το έγκλημα κ.α ενώ ζητήθηκε από όλους να συνεργαστούν με την διεύθυνση της αστυνομίας Πάφου για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε ολόκληρη την κοινωνία της Πάφου.

Επίσης κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα το Γραφείο του Αστυνομικού Διευθυντή Πάφου Νίκου Σοφοκλέους θα είναι ανοικτό, για τον πολίτη και για οποιοδήποτε παράπονο έχει να υποβάλει. μεταξύ των ωρών 12:00 – 14:30 .

Ο κ Τσαπής είπε επίσης πως ανακοινώθηκε και η ημέρα- η πρώτη Τετάρτη του μήνα – για τους αστυνομικούς που θα μπορούν να επισκέπτονται την αστυνομική διεύθυνση της Πάφου με στόχο την υποβολή εισηγήσεων , και με στόχο την βελτίωση της εικόνας και της καλύτερης εξυπηρέτησης του πολίτη .

Το δεύτερο μέρος της συγκέντρωσης που παρουσιάστηκε από τον βοηθό διευθυντή διοικήσεως Νίκο Πενταρά αφορούσε το πρόγραμμα διακυβέρνησης για το κομμάτι που έχει σχέση με την αστυνομία για να γνωρίσουν όλα τα μέλη τις απαιτήσεις και τους στόχους που έχουν τεθεί.

Τα μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου πρόσθεσε ο κ Τσαπής είχαν την ευκαιρία από κοντά να ακούσουν το προγραμματισμό και τους στόχους της νέας διεύθυνσης και να υποβάλλουν τις απορίες – και εισηγήσεις τους – με στόχο την βελτίωση της γενικότερης εικόνας.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/