Συγκίνηση και αγάπη σκόρπισε ο Σύνδεσμος ‘Ένα όνειρο Μια Ευχή’ σε εκδήλωση στην Πάφο

Συγκίνηση και αγάπη σκόρπισε ο Σύνδεσμος ‘Ένα όνειρο Μια Ευχή’ σε εκδήλωση στην Πάφο

Μηνύματα εθελοντισμού , ανθρωπιάς,  προσφοράς και αγάπης


προς τον συνάνθρωπο έστειλε απόψε ο Σύνδεσμος Ένα όνειρο Μια Ευχή στην Πάφο. Διοργανώνοντας μια σεμνή εκδήλωση ο πρόεδρος του Συνδέσμου  Γιώργος Πενηνταέξ αναφέρθηκε στους στόχους του Συνδέσμου που είναι οι ευχές, τα όνειρα των παιδιών και η συμβολή στις αποθεραπείες των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο και συναφείς παθήσεις .
Ο κ Πενηνταέξ κάλεσε τους  γονείς μέσα από την τραγωδία που βιώνουν στο σπίτι τους να σταματήσουν να λεν γιατί εγώ, και  να χαρακτηρίσουν την περιπέτεια που τους  έτυχε  ως πλεονέκτημα λέγοντας πως ” εγώ είμαι ο εκλεκτός του Θεού”.
Πρόσθεσε ακόμη πως η ζωή μας  είναι ένα ταμιευτήριο. Αν είπε χαρακτηριστικά, καταθέσουμε τις καλές μας πράξεις στον καιρό που πρέπει να τις καταθέσουμε, τότε θα έχουμε να αποσύρουμε από το ταμείο μας.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης  το Γραφείο της Δικηγορικής Εταιρείας Μιχαλάκη Κυπριανού και Συνεργάτες στην Πάφο παρέδωσε επιταγή ύψους 13.536 ευρώ στον Σύνδεσμο που αποτελεί προϊόν εισπράξεων από το Gala Dinner που διοργάνωσε στις 15  Φεβρουαρίου στο Aphrodite Hills.
Ο Διευθυντής του Δικηγορικού Γραφείου Εταιρείας Μιχαλάκη Κυπριανού και Συνεργάτες στην Πάφο Σάββας Σαββίδης συνεχάρη τον κ Πενηντάεξ για τα “λόγια καρδιάς” που είπε στους γονείς. Εξέφρασε επίσης  την χαρά του που μπαίνει – όπως είπε- στην οικογένεια του Συνδέσμου Ένα όνειρο Μια Ευχή , και δεσμεύτηκε πως θα τη στηρίξει, θα σταθεί δίπλα της και θα την αγαπά , γιατί προσφέρει διακριτικά και αθόρυβα πετυχαίνοντας τους σκοπούς της .
Από την πλευρά της η  Ανδρονίκη Παπαονησιφόρου  δικηγόρος  που συνέβαλε τα μέγιστα  για την διοργάνωση του Δείπνου αγάπης ευχήθηκε καλή συνέχεια στον αγώνα του Συνδέσμου.
Εξάλλου στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Σύνδεσμος εκπλήρωσε την ευχή φοιτήτριας από την Πάφο που βίωσε τον  καρκίνο προσφέροντας της έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή , όπως η ίδια είχε ζητήσει . Η νεαρή φανερά συγκινημένη ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους και να αποθεραπευτούν . Συνεχάρη επίσης τον Σύνδεσμο για το έργο που επιτελεί.
Ο κ Πενηντάεξ αναφέρθηκε και στην 14η ετήσια διαδρομή αγάπης που διοργανώνει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις “Ένα όνειρο Μια Ευχή ” στις 20 με 23 Μαρτίου .
Πρόκειται είπε , ” για τετραήμερη Παγκύπρια πορεία μοτοσικλετιστών που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά και οι νέοι που υποφέρουν από διάφορες μορφές καρκίνου , αλλά και τη συλλογή χρημάτων για να εκπληρωθούν ευχές των πασχόντων παιδιών και νέων στο πλαίσιο του προγράμματος ψυχολογικής υποστήριξης κι ενίσχυση οικονομικά των οικογενειών τους”.
Την Πέμπτη και Παρασκευή δηλαδή στις 20 και 21   Μαρτίου η πορεία θα καλύψει κυρίως σχολεία και Δήμους , ενώ σε αυτή αναμένεται να  συμμετάσχουν  δέκα και πλέον σωματεία λεσχών.
Kατά την διάρκεια της διαδρομής, οι μοτοσικλετιστές θα σταθμεύουν σε πόλεις και  χωριά με την συνοδεία Αστυνομίας  όπου εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Εκκλησίας , συνεργατικών ιδρυμάτων και σωματείων εταιρειών καθώς και άτομα θα μπορούν να κάνουν τις εισφορές τους σε εντεταλμένα μέλη του Συνδέσμου.