Συγχαρητήρια επιστολή στο νέο ΥΠΠ απέστειλε η Ομοσπονδία Γονέων Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης Πάφου

Τα θερμά της συγχαρητήρια για το διορισμό του κ Κώστα Καδή


στη θέση του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού, εκφράζει η Ομοσπονδία Γονέων Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης Πάφου .

Μέσω της επιστολής του ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας , Βάσος Βασιλείου αναφέρει πως οι οργανωμένοι γονείς της Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης Πάφου θα σταθούν δίπλα στον κ Καδή και του εύχονται κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει.

Προσδοκούμε επίσης στη συνέχιση της άριστης συνεργασίας που είχαμε διαχρονικά με τους εκάστοτε Υπουργούς Παιδείας συνεχίζει η επιστολή και “ υποσχόμαστε να προσφέρουμε κάθε δυνατή βοήθεια στο έργο σας με την ανάληψη των νέων καθηκόντων σας για το καλό της Παιδείας μας”.

O κ Βασιλείου επίσης αναφέρει στον κ Καδή πως η Ομοσπονδία έχει επίγνωση της βαριάς ευθύνης που αναλαμβάνει και τον διαβεβαιώνει ότι σταθεί ως Ομοσπονδία Γονέων Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης Πάφου αρωγός στο έργο που ξεκινά στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

Ευχόμαστε ακόμη , συνεχίζει στην επιστολή του ο κ Βασιλείου ‘”μέσα στους αντίξοους καιρούς που διανύουμε να κρατήσετε ψηλά και με αξιοπρέπεια το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού”.

Η Ομοσπονδία καλεί επίσης τον κ Καδή να ορίσει με την πρώτη ευκαιρία νέα συνάντηση με την ηγεσία της Οργάνωσης για συζήτηση όλων των θεμάτων που εκκρεμούν σε σχέση με τα Εκπαιδευτήρια της Επαρχίας Πάφου .

Σας ευχόμαστε επίσης καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχετε αναλάβει για το καλό της δημόσιας εκπαίδευσης, συνεχίζει στην επιστολή της η Ομοσπονδία.

Ο κ Βασιλείου καταλήγοντας εξέφρασε τέλος τις θερμές του ευχαριστίες στον τέως Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού κο Κυριάκο Κενεβέζο για την  συνεργασία που είχε κατά την διάρκεια της θητείας του στο Υπουργείο Παιδείας και του εύχεται  κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.