Συλλογή Παλαιών Φωτογραφιών για την Πολιτιστική Κληρονομιά της Γεροσκήπου‏

Συλλογή Παλαιών Φωτογραφιών για την Πολιτιστική Κληρονομιά της Γεροσκήπου‏

Ο Δήμος Γεροσκήπου ενδιαφέρεται να συλλέξει φωτογραφικές «αναμνήσεις» γύρω από ιστορικά κτίρια, χώρους και τοποθεσίες της Γεροσκήπου, από τους ίδιους τους ανθρώπους που τα έζησαν σε μια άλλη εποχή.


Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης είκοσι χρόνων από τη σύστασή του, ο Δήμος Γεροσκήπου θα πραγματοποιήσει, κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους, «Έκθεση Παλαιάς Φωτογραφίας για την Πολιτιστική Κληρονομιά της Γεροσκήπου», με σκοπό την «αναβίωση» των κτηρίων και των μνημειακών της χώρων. Το υλικό αυτό θα αποτελεί σημείο αναφοράς για τους νέους του σήμερα και των επόμενων γενεών, γεφυρώνοντας έτσι το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον της πόλης μας.

Απευθυνόμαστε στον κάθε κάτοικο της Γεροσκήπου ή σε οποιοδήποτε άτομο κατέχει φωτογραφίες του παρελθόντος της, να τις προσκομίσει στην Πολιτιστική Υπηρεσία του Δήμου Γεροσκήπου. Ενδιαφερόμαστε για παλαιές φωτογραφίες:

  • από αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία
  • από τοποθεσίες, γειτονιές και κτήρια
  • από σημαντικά γεγονότα

Κάθε φωτογραφία, αφού αντιγραφεί ηλεκτρονικά, θα παραδίδεται αυθημερόν στο κάτοχό της.
Ο Δήμος Γεροσκήπου προσδοκεί στη συνεργασία όλων για την επιτυχία της προσπάθειας. Για πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλ. 26 960 857, 26 960 867.