Συμμετοχή των δρομέων του ‘Στέλιου Κυριακίδη’

Συμμετοχή των δρομέων του ‘Στέλιου Κυριακίδη’

“Οι δρομείς του Σωματείου Δρομέων Πάφου ‘Στέλιος Κυριακίδης’ τίμησαν με τη μαζική τους συμμετοχή τον ήρωα Γιαννάκη Ταλιώτη στον αγώνα δρόμου 4 χλμ που διοργανώθηκε την Κυριακή 31 Ιουλίου από το Δήμο Γεροσκήπου.

Αξιοσημείωτες ήταν επίσης και οι επιτυχίες των δρομέων του ‘Στέλιου Κυριακίδη’ κερδίζοντας αρκετά έπαθλα στις διάφορες ηλικιακές κατηγορίες. Συγκεκριμένα στην κατηγορία Ανδρών 30-39 ετών πρώτευσε ο Τάσος Θεοδοσίου ενώ τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Πανίκος Κουμής ενώ στην ηλικιακή κατηγορία ανδρών 50-60 ετών πρώτευσε ο Χρύσανθος Αντωνίου με τον Σωτήρη Ναθαναήλ να τον ακολουθεί στη δεύτερη θέση. Στην κατηγορία ανδρών πέραν των 60 ετών ο αειθαλής Γιαννάκης Τσαούσης κατέλαβε τη δεύτερη θέση ενώ στους άνδρες 40-50 ετών πρώτευσε ο Gelu Liviu Timofte. Στις γυναίκες δρομείς η δρομέας του ‘Στέλιου Κυριακίδη’ Φλωρεντία Χαραλάμπους κατέλαβε την τρίτη θέση.


Αρκετοί είναι οι δρομείς του ‘Στέλιου Κυριακίδη’ που έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία τους για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Ευχόμαστε σ’ όλους τους δρομείς κάθε επιτυχία τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο ούτως ώστε να τιμηθεί με τον καλύτερο τρόπο η μνήμη του πρωταθλητή και ανθρωπιστή Στέλιου Κυριακίδη”.

Φιλικά,
Σταύρος Κακουρίδης
Πρόεδρος Σωματείου Δρομέων Πάφου ‘Στέλιος Κυριακίδης’

pavlidis_dromeis

pavlides_dromeis_2