Συνάντηση Αντιπροσωπείας του Δήμου Γεροσκήπου με τον Υπουργό Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος

Συνάντηση Αντιπροσωπείας του Δήμου Γεροσκήπου με τον Υπουργό Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος

Πραγματοποιήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου 2014, στο Δημοτικό Μέγαρο Γεροσκήπου, συνάντηση αντιπροσωπείας του Δήμου Γεροσκήπου – αποτελούμενης από τον Δήμαρχο Μιχάλη Παυλίδη, Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και υπηρεσιακούς του Δήμου – με τον Υπουργό Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκο Κουγιάλη.

Κατά τη συνάντηση, ο Δήμος Γεροσκήπου έθεσε ενώπιον του Υπουργού διάφορα θέματα, όπως την ένταξη σχεδιασμών του Δήμου στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 (υλοποίηση δικτύου μονοπατιών της φύσης και αξιοποίηση του αρδευτικού καναλιού για αναψυχή και ψυχαγωγία), την εξέταση, από το Τμήμα Γεωλογικής Επισκόπησης, της καταλληλότητας συγκεκριμένου τεμαχίου για επέκταση του κοιμητηρίου, την προώθηση της τοπιοτέχνησης του δρόμου Αεροδρομίου-Πάφου από το Τμήμα Δασών, καθώς και το ζήτημα της συντήρησης του έργου μετά και την ολοκλήρωσή του, ιδιαίτερα του κόστους άρδευσης των χώρων πρασίνου.


Η ανταπόκριση του Υπουργού στα θέματα που ήγειρε ο Δήμους Γεροσκήπου ήταν θετική και υπεσχέθη την εξέτασή τους από τα αρμόδια τμήματα του Υπουργείου του.