Συνάντηση Δ.Σ. Πάφος 2017 με Δ.Σ. ΚΟΤ

Συνάντηση Δ.Σ. Πάφος 2017 με Δ.Σ. ΚΟΤ

Στα πλαίσια των επαφών του Οργανισμού με κρατικές, ημικρατικές και τοπικές αρχές, οργανωμένα σύνολα και πολίτες, σχετικά με τον θεσμό της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης – Πάφος 2017, αντιπροσωπεία του Οργανισμού είχε πρόσφατα συνάντηση με το ΔΣ του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού.


Στη συνάντηση, η οποία διεξάχθηκε σε ιδιαίτερα εποικοδομητικό και παραγωγικό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται του θεσμού της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης και της πορείας υλοποίησης του προγράμματος του Πάφος 2017. Οι δύο Οργανισμοί συζήτησαν πιθανούς τρόπους συνεργασίας, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον τομέα της προώθησης και προβολής του Πάφος 2017, στον οποίο το Πάφος 2017 αναμένει την αρωγή του ΚΟΤ, στην προβολή των εκδηλώσεων / δράσεων της ΠΠΕ 2017, τόσο εντός, όσο και εκτός Κύπρου. Πέραν αυτών, συζητήθηκε και το ενδεχόμενο σύναψης πρωτοκόλλου συνεργασίας, ως επισφράγιση της συνεργασίας των δύο Οργανισμών.

Το κλίμα αλληλοκατανόησης και ενδιαφέροντος για την εξέλιξη της πορείας υλοποίησης, καθώς και η συναντίληψη των δύο Οργανισμών για την ανάγκη συνεργασίας, ώστε να επιτευχθούν οι εκατέρωθεν στόχοι και σχεδιασμοί, αποτέλεσαν κύρια χαρακτηριστικά της συνάντησης. Πάφος 2017 και ΚΟΤ, θα βρίσκονται σε συνεχή επαφή για σκοπούς αλληλοενημέρωσης και παραγωγικής συνεργασίας, αφού ο θεσμός της ΠΠΕ 2017 είναι υπόθεση ολόκληρης της Κύπρου και για να καταστεί η Πάφος μια πετυχημένη ΠΠΕ για το 2017, χρειάζεται η έμπρακτη συμμετοχή όλων.

Γραφείο Τύπου
PAFOS2017