Συνελήφθη ο 37χρονος που κτύπησε αστυνομικό με το αυτοκίνητό του – Δεν παραδέχεται

Συνελήφθη ο 37χρονος που κτύπησε αστυνομικό με το αυτοκίνητό του – Δεν παραδέχεται

Υπό τετραήμερη κράτηση τέθηκε 37χρονος από χωριό της Επαρχίας Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με το περιστατικό τραυματισμού αξιωματικού της δύναμης.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου, Μιχάλη Ιωάννου, αξιωματικός που υπηρετεί στην ΑΔΕ Πάφου ανέκοψε για έλεγχο, γύρω στα μεσάνυκτα της Παρασκευής, όχημα που οδηγούσε άνδρας, ηλικίας 37 ετών, που φέρεται να έχει απασχολεί στο παρελθόν τις αρχές.


Ο 37χρονος (Σ.Σ. και όχι 24χρονος όπως είχε αναφερθεί προηγουμένως στο ΚΥΠΕ από την Αστυνομία) αρχικά σταμάτησε αλλά όταν ο αξιωματικός τον προσέγγισε για να τον καλέσει να κατεβεί από το αυτοκίνητο, ξεκίνησε το όχημά του παρασύροντας τον αστυνομικό. Ακολούθως ο οδηγός διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου κρατήθηκε για νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς εκτός κινδύνου.

Εναντίον του 37χρονου οδηγού του οχήματος εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και το βράδυ του Σαββάτου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Σύμφωνα με τον κ. Ιωάννου, ο 37χρονος ανακρινόμενος προέβαλε διάφορους ισχυρισμούς για τους λόγους που διέφυγε από το σημείο ελέγχου ενώ δεν παραδέχεται ότι παρέσυρε ή τραυμάτισε το μέλος της δύναμης. Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

Πηγή: Dialogos