Συντονισμένη επιχείρηση του ΟΠΕ Πάφου, την αυγή,  για πάταξη της κυβείας

Συντονισμένη επιχείρηση του ΟΠΕ Πάφου, την αυγή, για πάταξη της κυβείας

Σε δύο υποστατικά επέδραμαν τις πρωινές ώρες, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου


με σκοπό την πάταξη του φαινόμενου της κυβείας.

Συγκεκριμένα στην μία περίπτωση μέλη του ΟΠΕ μεταξύ των ωρών 1:25 με 2:45 σήμερα την αυγή επέδραμαν σε υποστατικό στην περιοχή Κόλπου των Κοραλίων κατόπιν δικαστικού εντάλματος έρευνας και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, 4 τραπέζια (πόκερ κ.τ.λ), 1 ρουλέτα, 1.112 φίσσες διαφόρων χρωμάτων και αριθμών, 51 τραπουλόχαρτα, 13 ζάρια, 3 τράπουλες στα κουτιά τους, και 1 κουπιέρα.

Στο υποστατικό, σύμφωνα με την αστυνομία βρίσκονταν 11 άτομα, τα οποία κατηγορήθηκαν γραπτώς για παράνομη συνάθροιση με σκοπό την κυβεία. Επίσης για παράνομη συνάθροιση με σκοπό της κυβείας και παράνομη κατοχή ρουλέτας, τραπεζιών και μεγάλου αριθμού φισσών , κατηγορήθηκε ο ιδιοκτήτης του υποστατικού.

Εξάλλου σε δεύτερη περίπτωση ,στα πλαίσια συντονισμένης επιχείρησης, μέλη του ΟΠΕ Πάφου επέδραμαν μεταξύ των ωρών 3:10 με 04:00 τα ξημερώματα σε υποστατικό επί της οδού Αγαπήνωρος στην Κάτω Πάφο.

Από το υποστατικό, σύμφωνα με την αστυνομία, παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, αριθμός φισσών διαφόρων χρωμάτων και 99 τραπουλόχαρτα. Για το αδίκημα της συνάθροισης με σκοπό την κυβεία καταγορήθηκαν γραπτώς 7 άτομα. Ο ιδιοκτήτης του υποστατικού την ώρα της επιδρομής των μελών του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων δεν βρισκόταν εκεί.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/