ΣΥ.ΦΙ ΘΥΡΑ 5: Persona non grata ο Γλυκής στην Πάφο!

ΣΥ.ΦΙ ΘΥΡΑ 5: Persona non grata ο Γλυκής στην Πάφο!

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Πάφου F.C., τίθενται εναντίον του Χρίστου Γλυκή, τονίζοντας πως είναι πλέον ανεπιθύμητος.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Εκεί που ήμασταν έτοιμοι να βγάλουμε ανακοίνωση για την μεγάλη επιτυχία της χθεσινής γενικής συνέλευσης του ΣΥ.ΦΙ μας και την συσπείρωση των φίλων της ομάδας γύρω από την ΘΥΡΑ 5, δυστυχώς η επικαιρότητα μας πρόλαβε… Σαν οργανωμένοι φίλοι της αγαπημένης μας ομάδας PAFOS F.C 2014 νιώθουμε την ανάγκη να πάρουμε επίσημη θέση για τα όσα τραγελαφικά διαδραματίζονται τους τελευταίους μήνες στην ομάδα μας.


Καταρχάς, να πούμε ότι η χθεσινή μας διαμαρτυρία κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Λετονία έγινε έπειτα από πολλά χτυπήματα που δεχθήκαμε σαν οπαδοί και σαν ΠΑΦΙΤΕΣ από τον πρόεδρο της εταιρίας Χρίστο Γλυκή. Τα παραληρήματά του καθημερινά σε ραδιοφωνικούς σταθμούς εναντίον μας δεν έχουν προηγούμενο. Εντούτοις, εμείς δεν ασχοληθήκαμε, με γνώμονα πάντα το καλό της ομάδα μας. Όμως, μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τον παραγκωνισμό του αρχηγού μας Πάμπου Δημοσθένους, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Μάλιστα, όταν μάθαμε ότι το «κόψιμο» του από το βασικό στάδιο προετοιμασίας δεν έγινε με αγωνιστικά κριτήρια αλλά δικτατορικά και ετσιθελικά από τους Γλυκήδες, αυτό είναι αιτία πολέμου.!!

Και επειδή μας αρέσουν οι μάχες, ήρθε η ώρα να αποδεχθούμε την πρόκληση σου Χρίστο Γλυκή και να πούμε σε εσένα και στους ομοίους σου ότι ο περήφανος κόσμος της Πάφου σας θεωρεί πλέον ανεπιθύμητους όχι μόνο από την ομάδα αλλά γενικότερα από την πόλη μας.

ΥΓ2: Το χθεσινό ήταν μόνο η αρχή. Πλέον, θα μας βρίσκεις μπροστά σου γιατί εσύ το επέλεξες, Γλυκή.

ΥΓ3: Να επιστρέψει άμεσα στις προπονήσεις ο Δημοσθένους και όλα τα παιδιά που «κόπηκαν» ετσιθελικά από εσένα και τα τσιράκια σου..

Δ.Σ. ΣΥ.ΦΙ ΠΑΦΟΣ – ΘΥΡΑ 5