Σύλληψη δύο προσώπων  για  ναρκωτικά

Σύλληψη δύο προσώπων για ναρκωτικά

Σε συλλήψεις δύο νεαρών προσώπων για υποθέσεις ναρκωτικών προχώρησε η αστυνομία Πάφου.


Μέλη της ΥΚΑΝ κατόπιν γραπτής συγκατάθεσης, ερεύνησαν όχημα 19χρονου εθνοφρουρού, από την Αχέλεια, επί της οδού Νικολάου Χατζηοικονόμου στην Χλώρακα. Από την έρευνα που διενήργησαν τα μέλη της ΥΚΑΝ, εντός του οχήματος, σύμφωνα με την αστυνομία, εντόπισαν ένα τσαντάκι ώμου εντός του οποίου υπήρχαν μεταξύ άλλων ένα πορτοφόλι με δελτίο ταυτότητας, το χρηματικό ποσό των 140 ευρώ σε διάφορα χαρτονομίσματα και επίσης 2 άδεια πακέτα τσιγάρων τα οποία περιείχαν 6 συσκευασίες από άσπρο χαρτί και μια συσκευασία από νάιλον διάφανο σακουλάκι οι οποίες περιείχαν ποσότητα κάνναβης 8 γραμμαρίων περίπου.

Τα πιο πάνω ανευρεθέντα παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Ανακρινόμενος προφορικά ο 19χρονος εθνοφρουρός και οδηγός του οχήματος ανέφερε στην αστυνομία ότι τα ναρκωτικά του τα είχε προμηθεύσει στο μέρος ένας άλλος νεαρός 19 ετών από την Πάφο με σκοπό να του τα επιστρέψει αργότερα.

Σύμφωνα με την αστυνομία , το συγκεκριμένο πρόσωπο που κατονόμασε ο 19χρονος εθνοφρουρός εντοπίστηκε στην Έμπα, και ακολούθως κλήθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ Πάφου και συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

Ανακρινόμενος αρχικά αρνείτο κάθε ανάμειξη με την υπόθεση, ενώ στην συνέχεια σε θεληματική κατάθεση, ανέφερε στην αστυνομία, πως τα ανευρεθέντα ναρκωτικά ήταν δικά του και τα κατείχε για δική του χρήση.

Και οι δύο 19χρονοι τέθηκαν υπό κράτηση.