Τέλη στάθμευσης στον χώρο πίσω από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη και τον Παλαιό Αστυνομικό Σταθμό

Τέλη στάθμευσης στον χώρο πίσω από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη και τον Παλαιό Αστυνομικό Σταθμό

Ως Δημοτική Ομάδα του ΑΚΕΛ στο Δήμο Πάφου, επιθυμούμε να δηλώσουμε τα πιο κάτω σε σχέση με την επιβολή τελών στάθμευσης στον χώρο πίσω από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη και τον Παλαιό Αστυνομικό Σταθμό:α) Η επιβολή τέλους στους συγκεκριμένους χώρους στάθμευσης έγινε χωρίς την προηγούμενη ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου ή την συζήτηση του θέματος ενώπιον του Σώματος για λήψη τελικής απόφασης.

β) Έχουμε ως Δημοτική Ομάδα την πεποίθηση ότι η συζήτηση ευρύτερα του θέματος των Δημοτικών Τελών και Φορολογιών, δεν έχει ακόμη εξαντληθεί, πέραν τούτου τη δεδομένη στιγμή η επιβολή τελών στάθμευσης στους δύο συγκεκριμένους χώρους είναι λανθασμένη και θα μπορούσε να αποφευχθεί λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το εμπορικό κέντρο της πόλης μας, ελέω της πανδημίας του κορονοϊου.


γ) Μαζί με τις υπόλοιπες δημοτικές ομάδες και συμβούλους που διαφωνούν με την συγκεκριμένη ενέργεια, θα επιδιώξουμε την συζήτηση του θέματος, στα πλαίσια της Ολομέλειας του Δημοτικού Συμβουλίου, με γνώμονα των ενεργειών μας την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των συμπολιτών μας αλλά και του Δήμου.

δ) Ως ΑΚΕΛ έχουμε συγκεκριμένη πρόταση την οποία θα δημοσιοποιήσουμε όταν θα διεξαχθεί η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Πάφος,10/7/2020