Τέσσερις υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών εξετάζει η αστυνομία Πάφου

Σειρά υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών εξετάζει η αστυνομία Πάφου.


Στην μία υπόθεση γυναίκα από την Λευκωσία που κάνει ολιγοήμερες διακοπές στην Πόλη Χρυσοχούς κατήγγειλε στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς ότι ενώ βρισκόταν μεταξύ των ωρών 9:30 – 10:30 σήμερα το πρωί σε υπεραγορά της περιοχής , άγνωστο πρόσωπο της απέσπασε την τσάντα αξίας, με το πορτοφόλι της που περιείχε το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ σε χαρτονομίσματα, 2 πιστωτικές κάρτες, το κλειδί του σπιτιού της, το δελτίο ταυτότητας της, και την ευρωπαϊκή κάρτα νοσηλείας της και τράπηκε σε φυγή.

Εξάλλου σε δεύτερη υπόθεση που εξετάζει η αστυνομική διεύθυνση Πάφου, 63χρονη κατήγγειλε στην αστυνομία ότι μεταξύ των ωρών 11:15 με 12:00 το μεσημέρι, ενώ βρισκόταν σε υπεραγορά επί της λεωφόρο Ελλάδος στην Πάφο, άγνωστοι της έκλεψαν το πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 170 ευρώ σε μετρητά, 2 τραπεζικές κάρτες, και το δελτίο ταυτότητας τόσο της ιδίας όσο και της μητέρας της.

Σε μια τρίτη υπόθεση που εξετάζει ο αστυνομικός σταθμός Πέγειας, τουρίστρια από την Τσεχία κατήγγειλε στην αστυνομία ότι μεταξύ των ημερομηνιών 18- 19 Ιουλίου άγνωστοι έκλεψαν από την κατοικία της στην Πέγεια ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 800 δολαρίων, και ένα ipadαξίας 900 δολαρίων.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι δράστες πέτυχαν είσοδο από συρόμενη πόρτα του σαλονιού η οποία ήταν ανοικτή. Για τα κλαπέντα, υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη.

Στο μεταξύ σε μια τέταρτη υπόθεση καταγγέλθηκε από Κύπριο που επιτηρούσε την κατοικία φίλου του ο οποίος νοσηλευόταν για λόγους ασθενείας σε Κλινική ότι μεταξύ των ημερομηνιών 17/19- 7-2013 άγνωστοι έκλεψαν από υπόστεγο της αυλής της κατοικίας 1 αυτοκίνητο μάρκας jaguar, ένα κυνηγετικό όπλο, οικιακά σκεύη, διακοσμητικά αντικείμενα , 2 τηλεοράσεις και 1 ηχοσύστημα άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας. Σύμφωνα με την αστυνομία οι δράστες πέτυχαν είσοδο από παράθυρο αποχωρητηρίου που παραβίασαν με αιχμηρό αντικείμενο.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/